Industry Wire

Geplaatst door BluJay Solutions

BluJay’s software release 21.0 stimuleert flexibele supply chains en versnelt digitale transformatie

Dordrecht, 11 december 2020 – BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, komt met versie 21.0 van zijn transport-, distributie- en compliance-softwareapplicaties. De nieuwste releases bieden nieuwe software- en partnerintegraties, verbeterde gebruikerservaring, de meest actuele compliance-updates en uitgebreide mogelijkheden die klanten in staat stellen om sterke en flexibele supply chains te creëren.

“BluJay blijft zich richten op het ontwikkelen van doelgerichte softwaretoepassingen en het verbeteren van onze netwerk- en datamogelijkheden”, aldus David Landau, Chief Product Officer bij BluJay Solutions. “Met onze nieuwste releases willen we onze klanten nog beter uitrusten met de tools die ze nodig hebben om te overleven en te groeien in de toekomst. En of het nu gaat om gloednieuwe interfaces, een uitgebreide landelijke dekking of het verbeteren van de openheid van de applicaties met nieuwe API’s: in de 21.0 releases is er voor elk wat wils.”

De belangrijkste implementaties in versie 21.0 van BluJay’s DNA – data, netwerk en applicaties – omvatten:

  • Een integratie van data- en analysetool BluIQ by BluJay met twee extra applicaties: Customs Management Global en MobileSTAR. Real-time tracking, dagelijkse voortgang, de status van de bestuurder en het voorspelde volume kunnen zo in het dashboard eenvoudiger weergegeven worden. Ook MobileSTAR zelf heeft meerdere nieuwe functies, waaronder een verbeterde gebruikersinterface;
  • Het nieuwe ontwerp van de Procurement Tool, waarbij verbeterde data-uitwisselingsstromen zorgen voor een gestroomlijnde interactie met het TMS voor alle partijen;
  • Uitgebreid en versneld wereldwijd douanemanagement: in het Customs Management Global platform heeft BluJay een fikse uitbreiding van de dekking in Nederland ingezet voor gespecialiseerde workflows en verschillende aangiften. Daarmee ondersteunt de applicatie nu ook het Automated Import System (AIS) voor de Republiek Ierland. Updates van The Unified Customs Schemas (UCS) voor versneld en een eenvoudig data-interface vanuit elk bronsysteem ondersteunen nu zowel België als Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer over de nieuwe releases en mogelijkheden van versie 21.0 hier.

Versnelde digitale transformatie met release Transport Management for Forwarders 21.0 en Customer Portal
Ook kondigt BluJay een Customer Portal aan, samen met de release van versie 21.0 voor het Transport Management for Forwarders. Met Transportation Management for Forwarders 21.0 komt BluJay ook met het nieuwe Customer Portal, een gezamenlijk inzicht- en boekingsportaal waarmee de klanten van expediteurs eenvoudig toegang hebben tot hun belangrijkste verzendingsgegevens en online boekingen kunnen maken. Dankzij de oplossing is het opnieuw invoeren van data niet meer nodig, worden fouten verminderd en de productiviteit verhoogd voor expediteurs.

“Customer Portal’s API-gebaseerde raamwerk maakt rechtstreekse toegang tot de operationele database mogelijk, waardoor informatie snel binnen handbereik is van de klanten van onze expediteurs”, aldus Ritu Rooney, Senior Global Product Manager bij BluJay Solutions.

De Transportation Management for Forwarders (TMFF) 21.0 applicatie is een oplossing voor volledige supply chain executie – via de lucht, zee of binnenlands vervoer – en is speciaal gebouwd voor wereldwijde expediteurs. Naast een verbeterde gebruikersinterface worden er extra landen en regelingen vrijgemaakt voor de integratie van douanebeheer. “BluJay’s TMFF 21.0 biedt expediteurs één oplossing voor het digitaliseren van hun supply chain executie, van offerte tot afwikkeling, en het voordeel van een Customer Portal om hun klanten eenvoudig toegang te geven tot essentiële verzendingsgegevens,” aldus Rooney.

Lees meer over BluJay’s Customer Portal en de features en mogelijkheden van Transportation Management for Forwarders 21.0 hier.

Over BluJay Solutions
BluJay Solutions helpt bedrijven over de hele wereld uit te blinken in logistiek en handelscompliance – het zit in ons DNA. Middels een combinatie van data, netwerken en applicaties, geleverd op de BluJay Way, voorziet ons DNA-platform in het verkrijgen van een frictieloze supply chain voor duizenden toonaangevende fabrikanten, retailers, distributeurs, expediteurs, douane-expediteurs, vervoerders en logistieke dienstverleners.. Ga voor meer naar: www.blujaysolutions.com of volg ons op Twitter @myBluJay en LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht

cannot open file