Industry Wire

Geplaatst door Boomi

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Amsterdam, 14 oktober 2021Boomi™, toonaangevend in intelligente connectiviteit en automatisering, kondigt aan dat Gartner voor het achtste jaar op rij Boomi heeft benoemd tot leider in de Gartner Magic Quadrant 2021 voor Enterprise Integration Platform as a Service (EiPaaS)1. Boomi krijgt die erkenning voor de volledigheid van zijn visie op dit gebied en de slagkracht in de uitvoering.

“We zijn er trots op dat we opnieuw door Gartner zijn uitgeroepen tot leider in iPaas”, zegt Chris McNabb, CEO van Boomi. “Boomi is de grondlegger van de iPaaS-categorie en jaagt de belangrijkste ontwikkelingen tot op de dag van vandaag aan met continue platforminnovaties. Wij zijn ervan overtuigd dat intelligente connectiviteit en automatisering de basis zijn voor alle ervaringen van klanten en werknemers, en de sleutel tot moderne digitale transformatie. Onze plaats in het Leaders Quadrant is volgens ons nogmaals het bewijs van deze visie en ons vermogen om verbindingen tussen data, applicaties, mensen en andere zaken in het hele digitale ecosysteem te versnellen en te vereenvoudigen.”

In de recente marktomstandigheden, met onder meer de wereldwijde pandemie, zijn bedrijven op zoek naar manieren om digitale transformatie en het integreren van ervaringen te versnellen. Normaal gesproken kost het met traditionele integratie-oplossingen maanden om nieuwe business-initiatieven te lanceren, zoals self-service apps, remote/hybride omgevingen, on-demand-services, flexibele office-apps en geautomatiseerde compliance-verificatie. Het low-code Boomi AtomSphere™-platform maakt gebruik van intelligente connectiviteit en automatisering om iedereen direct met alles te verbinden, waar dan ook. Zo kunnen nieuwe business-initiatieven in weken of zelfs dagen gelanceerd worden en dat leidt tot een kortere time-to-market en betere bedrijfsresultaten.

Alleen Boomi is gebouwd op de intelligentie van het in kaart brengen van honderden miljoenen geïmplementeerde integraties, die elke maand miljarden transacties verwerken. Boomi is toegerust om zijn platforminnovatie en marktpositie verder te verbeteren en zo nog meer waarde te leveren aan zijn klanten.

Voor meer informatie over waarom Boomi erkend is als leider, vraag dan nu gratis het Gartner-rapport ‘Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service’ aan.

Aanvullende informatie

1Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, Eric Thoo, Keith Guttridge, Bindi Bhullar, Shameen Pillai, Abhishek Singh, 29 September 2021

Over Boomi

Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen meer dan 17.000 klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.

Meer informatie vindt u op boomi.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht