Industry Wire

Geplaatst door Dell Boomi

Boomi Blueprint framework voor datamanagement levert bewezen snellere ROI dankzij best practices

Amsterdam, 13 juli 2020 – Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™, kondigt vandaag Boomi Blueprint aan, een framework dat ervoor zorgt dat klanten hun digitale ambities effectief en efficiënt kunnen uitvoeren, zodat zij een snellere return-on-investment (ROI) behalen. Het framework omvat onder meer leiderschapsbegeleiding en praktische ontwerp- en implementatieondersteuning.

Het Boomi Blueprint framework helpt klanten hun strategie juist en effectief te implementeren. Daardoor vallen zowel de implementatiekosten als de totale kosten van eigendom (TCO) lager uit. Het framework bouwt verder op de Integration Center of Excellence (ICoE)-service van Boomi, dat in februari werd gepresenteerd.
“Disruptie is het nieuwe normaal. Om daar slim op in te kunnen spelen is het noodzakelijk een flexibele technologiebasis en best practices te hebben die een snelle reactie mogelijk maken”, zegt Chris Port, Chief Operating Officer bij Boomi. “In Boomi Blueprint zijn onze jarenlange best practices gebundeld en dat helpt klanten hun digitale platform op de juiste manier te implementeren. Tegelijk biedt het hen begeleiding bij het prioriteren van de belangrijkste initiatieven die de meest wezenlijke verbeteringen voor het bedrijf opleveren. Rust, zekerheid, een snellere ROI en meer flexibiliteit zijn essentieel om in deze economie succesvol te kunnen zijn.”
Ondersteuning van de business voor succes vandaag
De services van Boomi’s Blueprint bieden ondersteuning op basis van bewezen methodes. De Blueprint services omvatten onder meer leiderschapsbegeleiding en praktische ontwerp- en implementatieondersteuning. Dit pakket van best practices geeft bedrijven de mogelijkheid te reageren op disruptieve krachten en hun digitale platform snel in lijn te brengen met de gewenste zakelijke visie en resultaten.
Leiderschapsbegeleiding
Leiderschapsbegeleiding (Leadership Guidance) bestaat onder meer uit services voor de platformstrategie (integratie, data of beide) en helpt klanten om hun digitale ambitie te bepalen, de huidige stand van zaken in kaart te brengen en de routekaart te definiëren voor het digitale platform, met focus op mensen, processen en technologie. Daarnaast is voor de leiderschapsbegeleiding het Digital Ideation Lab beschikbaar, het pop-up innovatielab van Boomi waar digitale specialisten technologieën onderzoeken, prototypes ontwikkelen en referentie-architecturen creëren voor een snelle zakelijke uitrol.
Praktische ontwerpondersteuning
Praktische ontwerpondersteuning (Design Practices) omvat onder meer platformarchitectuur en platformborging. Met Platform Architecture zorgt Boomi ervoor dat organisaties de juiste architectuur- en procesbegeleiding krijgen in de belangrijkste fases van een iPaaS-implementatie. Platform Assurance zorgt er bij bestaande klanten en partners voor dat hun bestaande implementatie in overeenstemming is met het gewenste eindstadium, de routekaarten en de normen, zodat deze aansluiten bij hun digitale ambitie.
Praktische implementatieondersteuning
Elke organisatie start op een ander punt in het integratietraject en heeft zijn eigen, unieke sterke punten, kansen en beperkingen. Die moeten worden onderkend en meegenomen in een moderniseringsprogramma. Architecten van Boomi helpen organisaties bij het bouwen, beheren en uitbreiden van een Integration Center of Excellence (ICoE) op maat om een innovatieve en moderne digitale onderneming te ontwikkelen die meer gericht is op samenwerking en op de community.
De best practices van het Boomi Blueprint framework sluiten aan bij Lean Portfolio Management, Scaled Agile en DevOps die bedrijven helpen om wendbaarheid en innovatie naar de markt te brengen.
Het Boomi Blueprint framework en de referentiearchitectuur zijn voor iedereen beschikbaar via de Boomi Community Boomiverse.

Over Boomi
Boomi, onderdeel van Dell Technologies, verbindt alles en iedereen middels ons open en intelligente cloudplatform. Wereldwijd hebben al meer dan 11.000 klanten gekozen voor Boomi’s integration-Platform-as-a-Service (iPaaS) vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk te maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Meer informatie vindt u op www.boomi.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht