Industry Wire

Geplaatst door Brechtje de Leij

Brechtje de Leij presenteert boek ‘Mobiele Eenheid’

Eindelijk een boek over alles wat je als bedrijf moet weten over mobiel. Mobiele Eenheid is een heldere, zakelijke handleiding om mobiel een (leading) onderdeel te laten worden van jouw digitale- en bedrijfsstrategie.

De introductie van de smartphone heeft gezorgd voor een ware disruptie. Nooit eerder heeft een innovatie ons dagelijkse leven en de wereld zo snel op z’n kop gezet. Mobiel is het enige digitale kanaal dat mensen altijd en overal bij zich hebben, hun meest persoonlijke apparaat. En dat biedt bedrijven uitgelezen kansen. Kansen die je niet mag missen want je bedrijf zal in deze razendsnelle ontwikkelingen mee moeten gaan. Brechtje de Leij biedt in dit boek een praktische handleiding en achtergrondinformatie om een heldere en vooral effectieve mobiele strategie neer te zetten.

Brechtje over haar boek: “In Nederland zie ik nog te vaak apps met brakke functionaliteit, mobiel onvriendelijke websites en belangrijke functionaliteiten die überhaupt niet op mobiel worden aangeboden. Het idee voor Mobiele Eenheid was geboren; bedrijven kunnen wel wat hulp gebruiken om hun business ook succesvol naar mobiel te brengen. Zeker nu jong én oud in Nederland massaal de smartphone heeft omarmd.

Over Mobiele Eenheid (ISBN: 9789492221339)

In Mobiele Eenheid helpt Brechtje de Leij je met duidelijke voorbeelden en praktische tips om je business klaar te maken voor het huidige mobiele tijdperk. Dit boek zorgt ervoor dat jij je organisatie zo kunt inrichten dat je de kansen die mobiel biedt, optimaal kunt grijpen. Jouw mobiele strategie zorgt ervoor dat jouw totale digitale strategie naar een hoger plan getrokken wordt. Zo kom je tot een echte Mobiele Eenheid! (preview op Managementboek.nl)

Over de auteur

Brechtje de Leij, ook wel ‘lady geek’ genoemd, is bekend van haar succesvolle mobiele strategieën bij NU.nl, IceMobile, Jumbo en KLM. Tegenwoordig werkt ze als senior Product Manager bij Marktplaats/eBay en als mobile-expert voor haar eigen bedrijf B-Digitized. Daarnaast is Brechtje als social influencer druk bezig met het domineren van de trending topics en is ze in 2016 uitgeroepen tot ‘heersende Twitter-vriend’ van Quote. Ook is Brechtje de afgelopen twee jaar genomineerd voor DeMedia100.

Over Futuro Uitgevers

Futuro Uitgevers is een moderne, op de toekomstgerichte multimediale uitgeverij van boeken, e-books, apps, e-learning en events.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie kunt u terecht bij Futuro Uitgevers,  Marcel Roozeboom,  06 – 103 78 113 of Maarten Snel, 06 – 252 93 252.
Kijk voor meer informatie ook op www.futurouitgevers.nl/voordepers.

Foto: Steve Johnson (cc)

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht