Industry Wire

Geplaatst door BrixCRM

BrixCRM opent vestiging in Eindhoven

Per 1 september 2019 start BrixCRM met een nieuwe vestiging in Eindhoven, in de innovatieve toptechnologieregio Brainport.

Met deze uitbreiding versterkt BrixCRM haar leidende rol op het gebied van CRM en digitale klant platformen in Nederland. De keuze voor de locatie in Brainport, met een vestiging in Strijp-S, is vanwege het inspirerende ondernemersklimaat en kennisnetwerk. Het geeft BrixCRM de mogelijkheid om haar diensten- en productportfolio beter beschikbaar te maken voor klanten in heel Zuid-Nederland en België.

Het opzetten van BrixCRM Eindhoven wordt geleid door Arnoud Beckers en Frank Coolen, beiden met veel ervaring in onder andere digitalisering van CRM- en klantprocessen. Zij gaan de activiteiten van BrixCRM Eindhoven uitbouwen en werken daarbij intensief samen met de teams in het hoofdkantoor van BrixCRM in Almelo. BrixCRM Eindhoven zal als onderdeel van en door intensieve samenwerking met BrixCRM als geheel een extra impuls geven voor groeimogelijkheden. Door synergie kunnen de vestigingen van BrixCRM profiteren van elkaars kennis en kunde, waardoor verdere groei en kansen ontstaan.

 

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht