Industry Wire

Geplaatst door Homedustry

Broers starten website voor slimme artikelen

Vorige maand is Smarthomeweb.nl gelanceerd. De website is gericht op onafhankelijk en betrouw advies voor slimme artikelen. Oprichters Bram en Robbert Tigchelaar (broers) hebben als missie bezoekers te helpen bij het ontdekken van het juiste slimme product en daarnaast het maken van de juiste keuze.

Via Smarthomeweb.nl kunnen bezoekers eenvoudig navigeren naar specifieke slimme producten. Zo is er een overzichtspagina te vinden voor smart speakers, slimme stekkers en bijvoorbeeld slimme babyfoons. Er worden per slim product enkele ‘beste keuzes’ uitgelicht, waarna de verschillende merken en types met elkaar vergeleken kunnen worden op slimme functies.

Naast de overzichtspagina’s schrijven de oprichters dagelijks reviews van nieuwe slimme artikelen die het huis slimmer kunnen maken. Robbert Tigchelaar: “We testen slimme producten op elk denkbare aspect, zodat we onze bezoekers een betrouwbaar en eerlijk beeld kunnen geven van het product. We doen dit onafhankelijk, waardoor we écht waarde toevoegen voor bezoekers die niet precies weten wat zij moeten kiezen of kopen”.

Smarthomeweb.nl komt als apart portal onder de bedrijfsactiviteiten van Homedustry te vallen, waar ook websites als Woonartikel.nl, Meubelbedrijven.nl en Meubelunie.nl onder vallen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht