Industry Wire

Geplaatst door BTC

BTC Direct gebruikt investering van 11 miljoen euro en opent webshop

Het Nederlandse bitcoin wisselkantoor BTC Direct heeft zijn diensten uitgebreid met een webwinkel. BTC Direct is daarmee een van de weinige officiële verkopers van crypto accessoires in Europa. Vorige week werd bekend dat het bedrijf 11 miljoen euro ophaalde bij investeerders.

De webwinkel is het eerste grote project wat met deze investering is gefinancierd.

Overname

BTC Direct heeft cryptowebshop Cryptomaan overgenomen. Dit heeft ertoe geleid dat het Nijmeegse bedrijf een eigen webshop heeft geopend. Vanaf nu kan iedereen in Europa bij BTC Direct terecht voor de wereldberoemde wallets van Trezor en Ledger, maar ook voor andere crypto accessoires.

Veiligheid leveren

Arisha van Alebeek, manager klantenservice:

‘Honderdduizenden klanten komen al jarenlang bij BTC Direct om bitcoins en andere cryptocurrency’s te kopen en te verkopen. Veel klanten maken zich zorgen om de veiligheid van hun coins en hebben liever dat wij daarbij helpen. Eindelijk kunnen wij die veiligheid uit eerste hand leveren!’

De veiligste manier om cryptocurrency te bewaren is met een hardware wallet. Hardware wallets zijn kleine, fysieke apparaten die worden gebruikt om veilig je bitcoins op te slaan. De webwinkel van BTC Direct behoort tot een handvol officiële verkopers in Europa van bekende merken als Ledger, Trezor en BitBox.

In goede handen

Elmar Witjes, oud-eigenaar van Cryptomaan is blij dat zijn webshop in goede handen is bij BTC Direct:

‘De overname door BTC Direct is een logische stap waar we al een tijdje naartoe gewerkt hebben en ontzettend blij mee zijn. We hebben al jaren een goede samenwerking vanuit onze thuisbasis in Nijmegen. Als officieel verkooppunt blijven we nog steeds de allerbeste producten verkopen, maar nu met een klantenservice die ook op zaterdag en tot in de late uurtjes bereikbaar is! Er is niemand in Europa die nu zoveel expertise heeft over crypto en opslag als BTC Direct.’

De webshop is te vinden op shop.btcdirect.eu.

Over BTC Direct

BTC Direct is een van de eerste en grootste Europese cryptocurrency wisselkantoren. Er zijn meer dan een half miljoen gebruikers vanuit heel Europa. Naast het eigen platform heeft BTC Direct ook de app BLOX voor beginnende investeerders ontwikkeld en sinds kort een eigen webshop. Vorige week werd bekend dat BTC Direct 11 miljoen euro heeft opgehaald in een investeringsronde.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht