Industry Wire

Geplaatst door Buckaroo

Buckaroo introduceert mobiele betaaloplossing Tap to Pay

De Tap to Pay-app maakt van elk Android-device (smartphone of tablet) een pinterminal, waarmee op een laagdrempelige en betaalbare manier pintransacties kunnen worden verwerkt.
Utrecht, 25 juni 2024 — Buckaroo, toonaangevend aanbieder van betalingsoplossingen in Nederland en België, lanceert Tap to Pay. Deze app stelt ondernemers en bedrijven in staat om in een handomdraai hun mobiele telefoon te transformeren tot een volwaardige pinterminal, waardoor het accepteren van betalingen sneller en eenvoudiger wordt dan ooit tevoren.
Met de Tap to Pay-app kunnen ondernemers geautoriseerde pintransacties uitvoeren met hun mobiele telefoon. Alles wat met een reguliere pinterminal kan, kan ook met de Tap to Pay-app: betalingen ontvangen via een bankpas, een andere telefoon en wearables (smartwatches). Daarnaast is het ook mogelijk om te retourpinnen.
“Tap to Pay van Buckaroo is een zeer laagdrempelige oplossing voor ondernemers om op locatie snel en veilig contactloze betalingen te accepteren met hun eigen mobiele apparaten”, zegt Jelle Hoes, Chief Technology Officer bij Buckaroo. “Denk bijvoorbeeld aan horeca, marktkooplieden, taxichauffeurs en kioskhouders, maar ook grotere organisaties met veel mobiele verkooppunten zoals pakketbedrijven, bezorgdiensten en goede doelen. Omdat er geen afzonderlijk pinterminal meer nodig is, wordt betaalverwerking voor deze ondernemers gemakkelijker en besparen ze kosten.”
Toekomstige ontwikkelingen
Tap to Pay is beschikbaar voor Android-toestellen met een NFC-chip en binnenkort ook voor iOS. In de nabije toekomst is het voor klanten mogelijk om Tap to Pay te koppelen aan hun webshop, online kassa- en voorraadbeheersysteem en om online betalingen toe te voegen. Daarmee wordt de nieuwe oplossing een volwaardig omnichannel-product. Ga voor meer informatie naar www.buckaroo.nl/pinapparaten/buckaroo-tap-to-pay.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht