Industry Wire

Geplaatst door Dept

C&A optimaliseert e-commerce platform samen met Dept

Amsterdam, 9 juli 2020 – Kledingketen C&A wil haar klanten een piekfijne digitale gebruikerservaring bieden en heeft daarom digital agency Dept gevraagd om te ondersteunen bij de optimalisatie van de webshop en app. Sinds april jl. werkt een interdisciplinair team van UX- en UI-designers, analisten en developers van Dept samen met C&A om de webshop op mobiel en desktop verder te ontwikkelen en verbeteren.

C&A stoomt zich hiermee klaar voor de digitale toekomst. Het intelligente UX-ontwerp en de moderne front-end ontwikkeling zijn datagedreven en gebruikersgericht, zodat online bezoekers een prettigere online ervaring beleven met meer gemak en overzicht. Daarnaast moet de verbetering van het e-commerce platform zorgen voor een verhoging van de digitale performance.

Ulrike Otto, unit leader user experience bij C&A: “We willen onze klanten de best mogelijke gebruikerservaring bieden en daarom zijn we erg blij met de ondersteuning van Dept. Het digital agency begreep onze complexe eisen en we kijken uit naar alle mogelijkheden die de samenwerking gaat bieden in de toekomst.”

“Samen met C&A creëren we de ultieme digitale ervaring. De holistische benadering is voor C&A de sleutel tot het worden van een succesvol e-commercebedrijf”, vertelt Verena Sandbote, managing director design & technology bij Dept.

Over Dept
Wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.500 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben. www.deptagency.com

Over C&A
Met ongeveer 1.500 filialen in achttien Europese landen en meer dan 35.000 medewerkers is C&A een van de toonaangevende moderetailers van Europa. C&A verwelkomt dagelijks meer dan twee miljoen bezoekers in haar filialen en biedt mode van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen voor het hele gezin. Naast de Europese vestigingen is C&A ook aanwezig in Brazilië, Mexico en China.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht