Industry Wire

Geplaatst door CallerConnect

CallerConnect nieuwe naam van TheVoiceOfO365

CallerConnect is de nieuwe naam van IT-dienstverlener TheVoiceOfO365. CallerConnect maakt het beheren van communicatietechnologie makkelijker dan ooit. Het blijvende doel is de integratie met Microsoft Teams eenvoudig te maken zonder de complexiteit rond Direct Routing voor Microsoft 365.

Deze naamswijziging en rebranding zijn de eerste stappen waarmee CallerConnect zorgt voor een transformatie van de manier waarop bedrijven communiceren. De missie van CallerConnect is bedrijven te empoweren door middel van transformatieve connectiviteitsoplossingen. Zo beschikken ze over de tools om te slagen in een steeds digitaler wordende wereld. De waarden stabiliteit, keuze, verbetering en innovatie vormen de leidraad voor alle acties en beslissingen. CallerConnect geeft altijd prioriteit aan de eisen en wensen van klanten en de vooruitgang van communicatietechnologie.

Integratie met Teams

CallerConnect voegt bestaande gehoste platforms samen met Microsoft Teams en zorgt voor volledige of gedeeltelijke integratie. De diensten van CallerConnect worden geleverd in samenwerking met telecom- en integratiepartners, maar het bedrijf opereert volledig zelfstandig van leveranciers. De portal van CallerConnect verwijdert de complexiteit van het beheren van de configuratie van Direct Routing voor Microsoft 365-tenants.

Nieuwe ontwikkelingen

Na de introductie zal CallerConnect de komende maanden meer verbeteringen en nieuwe features uitrollen. Er is er al geïnvesteerd in het verviervoudigen van de netwerkcapaciteit. Ook draait er een uitgebreide beheeromgeving die zorgt voor meer inzicht in en controle over gespreksafwikkelingen. Deze inzichten en tools worden ook gedeeld met de partners.

Over CallerConnect

CallerConnect is voorheen bekend als Softapp dat zich met TheVoiceOfO365 een communicatieplatform richt op het vereenvoudigen van zakelijke communicatie door middel van innovatieve technologische oplossingen. Met een klantgerichte benadering en voortdurende innovatie streeft CallerConnect ernaar om bedrijven te voorzien van de middelen om efficiënt en effectief te communiceren.

InformatieCallerConnect

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht