Industry Wire

Geplaatst door Cegeka

Cegeka ontvangt de 2023-2024 Microsoft Business Applications Inner Circle award

egeka wordt door Microsoft erkend voor uitzonderlijke zakelijke prestaties en innovatie.

[HASSELT, België — 25 september, 2023] — ICT-bedrijf Cegeka, ontvangt de Microsoft Business Applications Inner Circle award voor 2023-2024. Inner Circle-leden hebben aangetoond dat ze waardevolle oplossingen bieden in het domein van Microsoft Business Applications die organisaties helpen om meer succes te behalen. Cegeka wordt al voor het zesde jaar op rij bekroond als lid van Microsoft Business Inner Circle.

Cegeka streeft naar het leveren van oplossingen die bedrijven in staat stellen concurrentievoordeel te behalen. Door nauw samen te werken met Microsoft behoudt Cegeka een diepgaande expertise in het Microsoft-platform, waardoor het oplossingen kan bieden en waarde kan leveren aan klanten. Met specialisaties in Dynamics 365 en Power Platform biedt Cegeka implementatie-, trainings- en consultancydiensten voor bedrijven.

“We zijn trots dat Microsoft ons voor het zesde jaar op rij selecteert als lid van de Microsoft Business Inner Circle. Cegeka’s positie in deze exclusieve groep – bestaande uit de top 80 wereldleiders – bevestigt onze consistente levering van opmerkelijke resultaten en innovatieve vooruitgang,” aldus Stijn Bijnens, CEO van Cegeka.

“Met de Inner Circle award erkennen we een groep partners die zich hebben onderscheiden door de digitale transformatie van hun klanten te versnellen met Dynamics 365- en Power Apps-oplossingen,” aldus Peter Jensen, Microsoft Business Application Partner Strategy Lead. “Inner Circle-partners vertegenwoordigen een van de beste IP, sector expertise en technische mogelijkheden in Dynamics 365 en Microsoft Power Platform. Hun toewijding aan klantensucces en de Microsoft Cloud hebben hen onderscheiden, en we zijn vereerd om Cegeka te erkennen voor hun prestatie en hun lidmaatschap van de 2023-2024 Inner Circle”.

Voor Cegeka is het van groot belang om het lidmaatschap van Microsofts Inner Circle te behouden. Bijnens benadrukt: “Het is een motivatie om onze expertise voortdurend te ontwikkelen en te verfijnen in nauwe samenwerking met Microsoft. Deze synergie helpt ons om onze bestaande en toekomstige klanten te voorzien van de nieuwste Microsoft Dynamics-oplossingen, op maat van hun specifieke bedrijfsnoden en uitdagingen”.

De leden van de 2023-2024 Inner Circle worden uitgenodigd voor de Inner Circle Summit in het voorjaar van 2024, evenals virtuele bijeenkomsten tussen juni 2023 en juli 2024. Hier krijgen ze de unieke kans om strategieën te bespreken met senior leiders van Microsoft en andere Inner Circle-partners, terwijl ze meer te weten komen over de toekomstplannen van het bedrijf, sterke connecties opbouwen en best practices met elkaar delen.

Over Cegeka
Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende Europese aanbieder van ICT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze ruim 2.500 klanten in de volle breedte in hun digitaliseringsreis. Cegeka biedt end-to-end oplossingen in de domeinen Data, Applications en Infrastructure, met een sterke onderlinge connectie.

Binnen de Cegeka-organisatie is Citymesh de mobiele connectiviteitsspecialist voor de business-to-business markt. Nexuzhealth ontwikkelt specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg. Cegeka Business Solutions is het Europese Dynamics-huis, de partner voor Microsoft D365-oplossingen en Smartschool is het digitaal schoolplatform in België, bedoelt ter ondersteuning van de samenwerking tussen scholen, leerkrachten, leerlingen en ouders.

Cegeka telt meer dan 6.000 medewerkers met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Moldavië, Italië, Tsjechië, Slowakije en Zweden, met een geconsolideerde omzet van 871 miljoen euro (in 2022). Cegeka is een Europees familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in het Belgische Hasselt. Cegeka Nederland, met circa 1.450
medewerkers en locaties in Veenendaal, Eindhoven, Zoetermeer, Utrecht en Groningen, wordt vanaf januari 2023 geleid door Annelore Buijs.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht