Industry Wire

Geplaatst door Check Point Software

Check Point Software organiseert CPX Nederland

s Werelds grootste summit over cyberbeveiliging krijgt lokale variant

Check Point Software kondigt aan een Nederlandse variant te organiseren van CPX 360, ‘s werelds grootste summit over cyberbeveiling. CPX Nederland biedt een inspirerende line-up waarbij boeiende presentaties van experts uit de branche, paneldiscussies, klantcases, demo’s en interactieve Q&A-sessies worden afgewisseld met momenten om te netwerken.

Het event vindt plaats op woensdag 1 juni in De Fabrique in Utrecht. Na de opening om 09.30 volgen diverse plenaire sessies. De middag is gereserveerd voor cases, discussies en ‘ask us anything’ sessies. CPX Nederland wordt afgesloten door een netwerkdiner en eindigt rond 21.00 uur.

“De afgelopen twee jaar van bestrijding van het Corona-virus heeft ons leven drastisch veranderd. Het heeft ook een blijvende invloed gehad op hoe we werken, leven, communiceren en zakendoen. Bepaalde aspecten uit pandemische tijden zullen blijven bestaan: werken op afstand, sneller tempo van digitale transformatie en steeds geavanceerdere cyberdreigingen. Daarom is het nu, meer dan ooit, absoluut noodzakelijk om de beste beveiliging te hebben en een geconsolideerde “preventie eerst”-aanpak te hanteren”, zegt Zahier Madhar, security engineer expert bij Check Point Software in Nederland.

Het event staat in het teken van praktische adviezen, laat zien hoe Check Point Software bedrijven wereldwijd helpt om security opnieuw vorm te geven en gaat onder meer in op:

Het oplossen van de grootste beveilingsuitdagingen volgens experts
De visie van partners die voorop lopen bij het implementeren van de beste beveiligingsoplossingen
Diepgaande ontwikkelingen in de cloud, zero trust, e-mailbeveiliging en meer
Concrete cases waarin klanten vertellen hoe zij hun beveiligingsuitdagingen hebben opgelost

CPX Nederland is gratis toegankelijk. Voor meer informatie en registratie kijk op: https://pages.checkpoint.com/cpx-netherlands-2022.html

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht