Industry Wire

Geplaatst door Adobe

Christian Duprat nieuwe Vice-President en General Manager bij Adobe West-Europa

Amsterdam, 1 juni 2023 – Adobe benoemt Christian Duprat tot Vice-President en General Manager in West-Europa. Hij zal werkzaam zijn in Parijs en sluit zich aan bij het EMEA-team, dat sinds 2022 onder leiding staat van Luc Dammann. Het team ontwikkelt de Enterprise-business en stimuleert de groei van Adobe in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, de Benelux en de Scandinavische landen. Onder de klanten van Adobe in West-Europa bevinden zich toonaangevende merken zoals Real Madrid en Prada.
Voordat hij bij Adobe kwam, had Duprat de leiding over de verkoopafdelingen bij TIBCO Software. Hij was de Group Vice President EMEA Noord-West en maakte onderdeel uit van de Cloud Software Group. Met 20 jaar ervaring in het beheer van groei- en bedrijfstransformatiestrategieën nam hij al snel de verkoopteams in een diverse regio’s op zich bij ILOG (een Franse uitgever van managementsoftware die in 2008 door IBM werd overgenomen). Duprat heeft een master in Finance en Accounting van de Universiteit van Bordeaux en een master in Management van de Toulouse Business School.
Luc Dammann, President EMEA bij Adobe: “Christian is een uitzonderlijke leider met wie ik de passie deel voor collectief succes. We streven er beiden naar om klanten beter van dienst te zijn. Dat is waarom ik ervan overtuigd ben dat hij, samen met onze klanten en partners, de regio West-Europe naar nieuwe hoogten zal leiden.”
Christian Duprat, Vice-President en General Manager bij Adobe West-Europa: “Ik heb altijd het voorrecht gehad om niet alleen voor snelgroeiende internationale bedrijven te werken, maar ook nog eens naast inspirerende leiders en uitzonderlijke teams. Daarnaast ben ik erg enthousiast over multiculturele, high-performance werkomgevingen. Dat is waarom ik blij ben om nu bij Adobe aan de slag te gaan.”

Over Adobe
Adobe verandert de wereld door digitale ervaringen. Voor meer informatie bezoek: http://www.adobe.nl.

Kijk ook op de Adobe-Twitter: https://twitter.com/AdobeNederland
en op de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/AdobeBenelux

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met het Rosanne Westbroek of Evi van Lieshoud van TEAM LEWIS.
+31 40 235 46 00
adobenl@teamlewis.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht