Industry Wire

Geplaatst door Thuisbezorgd

Christina Aguilera en Latto brengen hiphop en opera samen in nieuwe campagne voor Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl komt met een vervolg op de succesvolle ‘Zei d’r iemand’-campagne en heeft hiervoor popicoon Christina Aguilera en de opkomende hiphopster Latto aangetrokken om samen de nieuwe wereldwijde campagne te voeren. Het is de eerste keer dat Thuisbezorgd.nl twee artiesten en twee verschillende muziekgenres, opera en hiphop, combineert voor een wereldwijde campagne.

Van Snoop Dogg en Katy Perry naar ‘hipopera’
Voortbouwend op het wereldwijde succes van eerdere samenwerkingen met Snoop Dogg en Katy Perry, prikkelt ook de nieuwe track alle zintuigen. De campagne brengt Thuisbezorgd.nl op een nieuwe en verrassende manier tot leven en laat zien dat het bedrijf voorziet in al je lekkere trek, van alledaagse benodigdheden zoals boodschappen tot verfijnde gerechten zoals sushi en gyoza.

De TVC is gemaakt door McCann London en begint met Latto en Christina Aguilera, gekleed in barokstijl als koninginnen van de opera, die beiden een scala aan hun favoriete eten aangeboden krijgen, waaronder taco’s, poké bowls en verse Thaise salade, terwijl er een uitgebreide choreografie om hen heen wordt opgevoerd.

Nikita Lensink, Head of Marketing bij Thuisbezorgd.nl: “De samenwerking met Katy Perry, heeft voor ons ‘zei d’r iemand’ op ongekende wijze op de kaart gezet en de boodschap overgebracht dat waar je ook bent en waar je ook zin in hebt, Thuisbezorgd.nl het antwoord is. Met deze nieuwe campagne willen we vertellen dat we veel meer te bieden hebben dan je misschien van ons zou verwachten. Je kent ons natuurlijk van je favoriete restaurant, maar we hebben ook heerlijke lunch opties, ontbijt en nu zelfs ook andere benodigdheden als boodschappen, bloemen en verzorgingsproducten. De verrassende mix van Christina Aguilera en Latto is onverwacht en versterkt daarmee de boodschap dat je versteld kunt staan van de selectie en kwaliteit die verkrijgbaar is bij Thuisbezorgd.nl.”

De nieuwe video is geregisseerd door Dave Meyers, de man achter videoclips als Kendrick Lamar’s ‘Humble’, Taylor Swift’s ‘Me!’ en meer recent ‘Gorilla’ voor Little Simz. Er zijn opvallende beelden die zowel Christina Aguilera als Latto op een verrassend authentieke manier vastleggen. De choreografie is van de hand van de legendarische hiphopchoreograaf Hi-Hat, die heeft gewerkt met onder andere Rihanna en Jay-Z.

Christina Aguilera over de samenwerking: “Ik heb zoveel plezier gehad in het combineren van verschillende muziekstijlen samen met Latto voor Thuisbezorgd.nl. Met non-stop lachen en passie, hadden we een super tijd met dit project. Het was overigens duidelijk tijdens de lange opnamedagen dat Thuisbezorgd.nl de broodnodige one-stop-shop is voor maaltijden en boodschappen.”

Latto: “Toen ik hoorde van de mogelijkheid om met Thuisbezorgd.nl samen te werken, was ik al op tournee in het buitenland waarbij ik de apps in verschillende landen veel gebruikte. Het was een no-brainer om vervolgens met een icoon als Christina Aguilera hiermee aan de slag te gaan. Ik heb zoveel plezier gehad met deze samenwerking en vond het geweldig om het tot leven te zien komen.”

De nieuwe wereldwijde campagne, met als hoofdelement de 60″ video, wordt uitgezonden op tv, OOH, DOOH, bioscoop, sociale media en radio, inclusief op maat gemaakte content gecreëerd door DEPT® die de campagne over het digitale landschap uitstrekt. De campagne wordt uitgerold over meerdere markten in Europa, Groot-Brittannië, Canada en Australië.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht