Industry Wire

Geplaatst door Cloudflare

Cloudflare vereenvoudigt implementatie AI-applicaties vanuit Hugging Face

Met de beschikbaarheid van Workers AI is Cloudflare de eerste serverloze inferentiepartner die in de Hugging Face Hub is geïntegreerd voor het toepassen van AI-modellen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars snel, eenvoudig en betaalbaar AI wereldwijd inzetten, zonder een infrastructuur te hoeven beheren, of te betalen voor ongebruikte rekencapaciteit.

Cloudflare Workers AI biedt een serverloze infrastructuur om AI-modellen met één klik direct vanuit Hugging Face efficiënt en betaalbaar wereldwijd te implementeren. Zo krijgen ze op een snelle wijze toegang tot een verscheidenheid aan modellen en inferentie-aanvragen, uit te voeren op Cloudflare’s wereldwijde netwerk van GPU’s.

Als aanvulling op Workers AI biedt Cloudflare’s AI Gateway nog een ‘control plane’ voor AI-applicaties, waarmee ontwikkelaars dynamisch verzoeken kunnen evalueren en routeren naar verschillende modellen en providers. Dat stelt ontwikkelaars in staat data te gebruiken voor finetuning en deze workloads vervolgens direct op het Workers AI-platform uit te voeren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht