Industry Wire

Geplaatst door Cognizant

Cognizant neemt AustinCSI over en breidt consultancy expertise uit

Amsterdam, 30 november 2022 – Cognizant heeft de overname van AustinCSIaangekondigd. AustinCSI is een adviesbureau voor digitale transformatie gespecialiseerd in enterprise cloud en data-analyse. De overname is een aanvulling op de technologische kennis en sectorexpertise van Cognizant, en vergroot de adviesmogelijkheden voor het leveren van complete digitale strategieën en innovatie oplossingen aan klanten.

AustinCSI’s expertise op het gebied van enterprise cloud en data-analyse ondersteunt Cognizant bij de strategische focus op de uitbreiding van zijn consultancy diensten. Ook blijft Cognizant investeren in het uitbreiden van expertise in vier belangrijke technologiegebieden: data en kunstmatige intelligentie, cloud, digital engineering en het Internet of Things.

De transactie wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 afgerond, mits aan de voorwaarden voor de afronding wordt voldaan. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het volledige Engelstalige persbericht lees je hier.


Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq: CTSH)bouwt aan en ontwikkelt moderne bedrijven. Wij helpen onze klanten bij het moderniseren van technologie, het herinrichten van processen, en het transformeren van ervaringen, zodat zij voorop kunnen blijven lopen in onze snel veranderende wereld. Samen verbeteren we het dagelijks leven. Kijk op www.cognizant.com of @cognizant.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht