Industry Wire

Geplaatst door Colourcake

Colourcake trekt drie nieuwe talenten aan

Amsterdam, 9 maart 2021 –  De creatieve productie agency Colourcake breidt opnieuw uit. Drie nieuwe medewerkers; Aris Thijssen (voormalig creatief Het PR Bureau), Emma O’Flynn (voormalig creatief marketeer Bocca Coffee) en Nikee Rozendaal (o.a. brand operations Nike) zijn aangetrokken om het huidige team te versterken. Eerder dit jaar maakte Kelsey Price als CCO en Andy Freshney als Sr. Accountmanager ook al hun intrede. Colourcake is hard bezig het team te versterken om de groeiende vraag van huidige en nieuwe klanten te kunnen bedienen.

Aris Thijssen zal in zijn rol als Brand Manager & Creatief Strateeg verantwoordelijk zijn voor de persoonlijke branding en positionering van het bureau. Daarnaast versterkt hij het team op creatief en strategisch niveau op projecten voor verschillende klanten. Emma O’Flynn gaat als Social Media & Influencer Manager aan de slag op huidige accounts als Netflix, Jane lushka en Catwalk Junkie. Nikee Rozendaal neemt haar intrede als Account Manager voor klanten als Otrium en Supreme.

Groeiende vraag

Vijf nieuwe functies in nog geen vijf maanden, het is hard nodig volgens CEO en oprichter Robert Chevalier. ‘’De vraag voor hoge kwaliteit branding- en contentoplossingen blijft groeien. We willen aan deze vraag blijven voldoen en onze klanten over de hele breedte van hun marketingkanalen kunnen bedienen. Daarom hebben wij op verschillende disciplines nieuw talent aangetrokken. We kijken ernaar uit om met elkaar gas te gaan geven!’’  Eerder dit jaar maakte Kelsey Price als CCO en Andy Freshney als Sr. Account Manager ook al hun intrede.

Over Colourcake

Colourcake begon als fashion- en lifestyle marketingbureau, maar is inmiddels gegroeid tot volwaardig branding- en contentbureau voor zowel opkomende als gevestigde merken waaronder MUD Jeans, Patagonia, citizenM, Scotch & Soda, Felyx, Tommy Hilfiger en Nike.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht