Industry Wire

Geplaatst door Zebra

Combined Cargo Terminals optimaliseert logistieke processen met 4G tablets van Zebra Technologies

Utrecht – Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), marktleider in het intelligent connecteren van mensen in de fontlinie middels ge-automatiseerde hulpmiddelen die vervolgens werkinhoudelijke data genereren en vertalen naar de best mogelijke real-time vervolgakties, kondigt aan dat Combined Cargo Terminals (CCT) B.V., een Europees opererend full-service havenbedrijf met een netwerk van terminals en draaischijf voor internationale goederenstromen, kiest voor Zebra® XSLATE™ R12® en L10 robuuste tablets, accessoires en Zebra OneCare™ -ondersteuning. Hiermee kunnen ze de productiviteit van werknemers verbeteren, 24 uur per dag operaties garanderen en werkprocessen op de containerterminal stroomlijnen.

“Dit is de eerste keer dat we producten van Zebra Technologies ingezet hebben en we zijn erg blij met de resultaten”, zegt Peter van Veelen, Proces & IT-manager bij CCT. “We hebben uiteraard ook gekeken naar diverse tablets van andere leveranciers, maar de robuuste Zebra enterprise tablets lieten qua prestaties veruit het beste resultaat zien. Het OneCare Essential supportcontract van Zebra biedt ons ondersteuning voor snelle reparatie of vervanging van de tablets en is voor ons dan ook van onschatbare waarde omdat we in een zware omgeving werken en de weersomstandigheden extreem kunnen zijn.”

CCT beschikt over 24/7 faciliteiten voor behandeling, opslag, afbreken en verdere verscheping van containers, stukgoed en algemene goederen op de Moerdijk-terminal tussen Antwerpen en Rotterdam. Het bedrijf moest handmatige papieren processen automatiseren om de groeiende containerhaven- en werfactiviteiten te optimaliseren. Hiervoor maakt het gebruik van een modern machinepark dat is ontworpen om extreme weersomstandigheden aan te kunnen en de draadloze netwerkmigratie van CCT naar 4G te ondersteunen.

Triple 9 B.V., geregistreerd ISV-partner van Zebra, is gespecialiseerd in het leveren en ontwikkelen van uiterst betrouwbare software integratie en mobiele datacommunicatie en heeft CCT de robuuste Zebra tablets geadviseerd vanwege de geavanceerde connectiviteitsfeatures en het brede portfolio aan fit for purpose accessoires. Zebra Premier Solution Partner Indicium B.V. integreert de op het web gebouwde applicaties voor containerbeheer en de door Triple-9 ontwikkelde Lyfo.NET applicatie op de tablets en beheert eveneens de implementatie. Deze samenwerking levert hogere operationele prestaties en geoptimaliseerde connectiviteit op de terminals van CCT, wat de bedrijfscontinuïteit garandeert.

“CCT heeft nu een robuuste 24/7 oplossing voor operationeel beheer die snel en efficiënt is”, zegt Casper Zweers, Benelux Regional Director, Zebra Technologies. “De robuuste Zebra-tablets voldoen aan de belangrijkste eisen voor optimale connectiviteit in extreme weersomstandigheden en bieden onze klanten de continuiteit en betrouwbaarheid die zij verlangen.”

Belangrijkste punten:
• CCT zet Zebra-tablets, -software en -diensten in om haar verouderde containerterminalsystemen te upgraden voor gegarandeerde 24/7 operationele continuïteit via 4G.
• Zebra’s robuuste XSLATE R12- en L10-enterprise tablets zijn zeer geschikt voor de extreme werkomgeving en weersomstandigheden, waardoor de operationele werkprocessen en efficiëntie op de containerterminal worden geoptimaliseerd.
• Lees meer over CCT in deze casestudy.

CONTACT:
Sanne van ‘t Ooster, Archetype, sanne.vantooster@archetype.co, +31 641553380

Tracey Wong, Zebra Technologies, twong@zebra.com, +44 7900 933869

###

OVER ZEBRA
Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt vooruitstrevende bedrijven in de retail/e-commerce, productie, vervoer en logistiek, gezondheidszorg en andere bedrijfstakken in staat hun concurrenten een stap voor te blijven. Met meer dan 10.000 partners in 100 landen leveren wij op maat gemaakte end-to-endoplossingen waarmee mensen, goederen en gegevens op intelligente wijze met elkaar worden verbonden en aan de hand waarvan onze klanten bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen. Onze toonaangevende oplossingen maken het winkelen voor de klant aangenamer en stellen u in staat uw voorraad te volgen en beheren. Bovendien maken ze efficiëntere toeleveringsketens en betere zorg aan patiënten mogelijk. In 2019 rangschikte Zebra # 166 op de lijst van Forbes van ’s werelds beste werkgevers, en het bedrijf sloot zich aan bij de S&P 500-index. Ga voor meer informatie naar www.zebra.com of meld je aan voor onze nieuwsmeldingen. Volg ons op onze Your Edge-blog samen met LinkedIn, Twitter en Facebook.

ZEBRA en de gestileerde afbeelding van het Zebra hoofd zijn handelsmerken van Zebra Technologies Corporation, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. ©2020 Zebra Technologies Corporation en zijn dochteronderenmingen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht