Industry Wire

Geplaatst door Compricon Nederland

Compricon in de lift

“Value Added Distributeur” Compricon gaat zich in de toekomst meer onderscheiden als “service integrator”. Hierbij is service integratie gedefinieerd als een vorm van samenwerking door het bij elkaar brengen van gespecialiseerde, technische service partijen om totaaloplossingen voor haar partners mogelijk te maken. Met als doel om deze partners nog verder te ondersteunen bij projecten en uitdagingen tegen een zeer aantrekkelijke prijs en kwaliteit.

Om dit te bereiken heeft het bedrijf haar team uitgebreid met een echte groeimanager. Victor Beerkens (45), bedrijfskundige, past in dit profiel. Met zijn commerciële management ervaring, opgebouwd in de afgelopen 20 jaar bij onder meer Philips, Ericsson, Avaya en Ordina, wordt Beerkens de commerciële spil die het bedrijf nodig heeft om te groeien in de richting van toekomstige ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuuroplossingen met Software & Services.

“Beerkens gaat er samen met het bestaande team én onze partners voor zorgen dat we in de gekozen richting verder gaan groeien”, aldus Frank de Vries, eigenaar en Algemeen Directeur van Compricon. “Hij heeft de ervaring, de capaciteiten en het netwerk om Compricon voort te stuwen binnen de IT, Telecom en Installatiebranche. Alle ingrediënten voor succesvolle samenwerking met uitgebreide ondersteuning voor onze partners hebben we in huis om verder te groeien”, zegt De Vries. “De doelstelling is om onze toonaangevende positie in onze markt te behouden en verder uit te bouwen naar de toekomst”, besluit hij.

Zo bouwt Compricon aan haar toekomstvisie, wat ook blijkt uit recente successen in bijvoorbeeld de IP Surveillance markt. Het bedrijf nodigt (potentiële) partners graag uit om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over Compricon en haar (diensten)aanbod vindt u op www.compricon.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht