Industry Wire

Geplaatst door SmartNow

Connected Molecules wordt SmartNow

Connected Molecules, het Nederlandse bedrijf achter het internationale softwareplatform voor selfservice machines, krijgt een nieuwe naam: SmartNow. De nieuwe naam luidt een nieuwe fase in voor het bedrijf, waarin de focus volledig komt te liggen op slimmer maken en datagestuurd management van selfservice machines.

Selfservice relevanter dan ooit
We hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Of je nu een koffie koopt op het station, een kroket bij de FEBO haalt, naar de wc gaat bij een tankstation of je auto laat wassen bij een wasstraat: grote kans dat je regelmatig gebruik maakt van de technologie van SmartNow.

Vooral de afgelopen twee jaar is de vraag naar selfservice toegenomen. “Door de corona-pandemie zijn bedrijven meer gaan investeren in contactloos betalen bij hun selfservice apparaten, zodat er minder cash geld aangeraakt hoeft te worden. Daarbij zien we met de huidige personeelstekorten dat selfservice en gebruik van machine-data een uitkomst zijn voor veel bedrijven. SmartNow is dé partner om nu maximaal rendement, controle en efficiëntie uit selfservice machines te halen en tegelijkertijd klaar te zijn voor de toekomst.” aldus CEO Duke Prins.

Nieuwe fase voor het bedrijf
De belangrijkste reden voor de naamswijziging is het feit het bedrijf sinds de oprichting sterk is veranderd van een software pionier naar een internationale speler in de markt voor slimme connectiviteit. Duke: “Duizenden mensen en bedrijven in heel Europa vertrouwen elke dag op onze dienstverlening. Je naam veranderen heeft een flinke impact, maar we zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe naam beter past bij wie we zijn en wat we dagelijks doen: selfservice machines slim maken.”

Meest omvattende technologieplatform van Europa
Het gaat nu om een naamsverandering. Behalve de naam en de huisstijl verandert er niets: het product, de diensten en het team blijven hetzelfde. Het bedrijf gaat door op de ingeslagen weg van internationale groei en innovatie en de kwaliteit en service blijven zoals men gewend is. “Het doel is om het meest omvattende technologieplatform van Europa te worden op de markt van aan het internet verbonden selfservice machines en dat kan alleen door te blijven anticiperen op de toekomst vanuit een solide basis”, aldus Duke.

Vanaf 1 juli aanstaande is de nieuwe naam SmartNow een feit.

—–Einde persbericht—–

Over SmartNow
SmartNow is een Nederlandse technologie-provider die sterk gelooft in de kracht van slimme connectiviteit. Als onafhankelijke provider verbindt ze selfservice machines van alle soorten en merken via hun IoT-platform aan business netwerken en systemen. Zo creëren ze slimme netwerken en helpen ze bedrijven maximaal rendement, controle en efficiëntie te halen uit hun self-service machines. SmartNow werkt voor internationale partners zoals BP, TotalEnergies, Ahold-Delhaize, IKEA en FEBO met duizenden gekoppelde selfservice apparaten.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht