Industry Wire

Geplaatst door Daisycon

Create2Fit start exclusief bij Daisycon

Dinsdag is het affiliate programma van Create2Fit exclusief bij Daisycon gestart.
Met de nicheshops Plasma-Discounter, Koffiediscounter en Stofzuigerdiscounter voegt Daisycon een uniek Nederlands merk toe aan haar portfolio.

Create2Fit heeft de keuze laten vallen op het netwerk van Daisycon omdat deze partij uitblinkt in accountmanagerschap. Erwin van Cooth van Create2Fit: “De grote netwerken in Nederland hebben een vergelijkbaar publisheraanbod. Onze e-commerce manager heeft uiteindelijk gekozen voor Daisycon omdat hij erg goede ervaringen heeft met de Account Managers van deze organisatie. Ze denken pro-actief met je mee, weten echt waar ze over praten en rennen ook hard voor je als je nog de aantallen moet gaan realiseren.”

Create2Fit is inmiddels negen jaar actief en uitgegroeid tot een serieuze speler in e-commerce. Dit succes is vooral te danken aan haar strikte beleid waarin de behoefte van de klant centraal staan.

De online shops kennen een uitgebreid en gespecialiseerd aanbod in verticals als consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. De shops worden ondersteund door een showroom in Naarden die zeven dagen in de week geopend is en artikelen die altijd op voorraad zijn.

“Het is altijd leuk om positieve feedback uit de markt te krijgen over onze expertise en manier van werken. Zeker als dit wordt bekroond met het starten van een nieuw exclusief partnership!” aldus Martijn Zoetebier, Sales Manager bij Daisycon.

Daisycon biedt Create2Fit een specialistische en persoonlijke aanpak. De inhouse ontwikkelde, prestatiebevorderende technologie dragen bij aan het genereren van meer online sales. Zo wordt met Daisycon Connect op basis van opgebouwde data en een slim algoritme een match gemaakt met de meest relevante publishers en worden deze op Create2Fit geattendeerd. Deze ontwikkeling is een stap in het evolueren van affiliate marketing tot een geautomatiseerde, data driven dienstverlening.

Het programma van Create2Fit is per direct exclusief beschikbaar binnen het Daisycon-netwerk.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht