Industry Wire

Geplaatst door DPDK

Creatief digitaal bureau DPDK aan de slag voor Vrumona

Vrumona start een samenwerking met creatief digitaal bureau DPDK. Het Rotterdamse bureau zal voor de lancering van een nieuw product op de Nederlandse en Belgische markt creatief digitaal werk in de vorm van een website ontwikkelen. De lancering van het product vindt deze zomer plaats.

DPDK viel vorige maand nog in de prijzen met werk voor Sense.info tijdens de Dutch Interactive Awards 2016.

Over DPDK
DPDK is een full service creatief bureau met een sterke focus op digitale interacties. DPDK is verantwoordelijk voor de creatie, strategie, technologie en productie van interactieve belevenissen en creatieve digitale platformen. Ze werkt onder andere voor merken als Peugeot, Grolsch, Ikea en Nationale Nederlanden. Daarnaast hebben ze diverse awards in de wacht gesleept zoals FWA’s, Dutch Interactive awards, Lovies Awards, Spin Awards, CSS Design Awards en kregen ze een nominatie voor Agency of the year van FWA.

Over Vrumona
Sinds 1968 is Vrumona onderdeel van Heineken N.V. Vrumona is een frisdrank fabrikant, een innovatief bedrijf met een assortiment dat bestaat uit gezondere en dorstlessende frisdranken voor iedereen. Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten speelt Vrumona in op de veranderende wens van consumenten. Met merken als Pepsi, Royal Club, Sourcy en Crystal Clear is Vrumona een belangrijke speler in de frisdrankmarkt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht