Industry Wire

Geplaatst door CrowdStrike

CrowdStrike introduceert het Accelerate Partner Program, CrowdStrike Marketplace en CrowdCredit Program, ontworpen om het partner ecosysteem te ondersteunen

1.De introductie van CrowdStrike’s Accelerate Partner Program zet een nieuwe standaard neer in het SaaS go-to-market ecosysteem
Het nieuwe Accelerate-programma van CrowdStrike brengt alle soorten cyberbeveiligingspartners samen – bestaande uit VAR’s, MSP’s, MSSP’s, GSI’s, SI’s, cloudmarktplaatsen, distributeurs, telco’s, OEM’s, verzekeraars, incidentresponders, ISV’s en meer – met de gezamenlijke missie om inbreuken een halt toe te roepen.
Ontworpen om partners te helpen landen en uitbreiden met CrowdStrike Falcon en om samen te werken op en via het toonaangevende AI-native platform voor cyberbeveiliging.
Het nieuwe programma biedt:
Educatie die er voor zorgt dat acties versnellen. Het nieuwe Accelerate-programma laat partners kennismaken met CrowdClass, een educatieve serie met CrowdStrike-experts in kant-en-klare videofragment
Vraagcreatie en verkooptools om het sluiten van deals te versnellen. Nieuwe infrastructuur en operationele verbeteringen maken het eenvoudiger en sneller voor partners om vraag te creëren, kansen te registreren, op waarde gebaseerde verkoopcampagnes uit te voeren en deals te sluiten.
Beloningen die de winstgevendheid van partners versnellen en vergroten. Accelerate onthult CrowdCard, een primeur op het gebied van cyberbeveiliging, waarbij individuele verkoop- en solution engineering-professionals cashback-beloningen verdienen op een CrowdStrike-debetkaart met het merk CrowdStrike.
“Cybersecurity bevindt zich op een keerpunt, en het partnerecosysteem is daarin niet anders”, zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. “Ons nieuwe Accelerate-programma opent de deur voor partners van alle soorten om hun CrowdStrike-activiteiten te superchargen – horizontaal over het Falcon-platform – en verticaal in de diepte van onze oplossingsmogelijkheden. Nieuwe opleidingsformats, nieuwe verkooptools en nieuwe beloningen zijn slechts een paar van de investeringen die we doen om de norm te stellen voor het cyberbeveiligingsecosysteem. Onze focus is onverminderd: partners centraal stellen in de strijd om tegenstanders te verslaan – en samen inbreuken te stoppen.”
2.Het nieuwe CrowdStrike Marketplace verandert de consumptie van cybersecurity met security ecosysteem van wereldklasse
Het bedrijf heeft CrowdStrike Marketplace onthuld, een one-stop bestemming voor het ecosysteem van CrowdStrike-compatibele beveiligingsproducten. CrowdStrike Falcon-klanten kunnen complementaire, best-of-breed beveiligingsoplossingen ontdekken, uitproberen en aanschaffen van gevestigde marktleiders en de populairste disruptors van dit moment.
CrowdStrike Marketplace start met een eerste reeks producten van derden en zal na verloop van tijd worden uitgebreid. Tot de eerste leden van de CrowdStrike Marketplace behoren Armis, Claroty, Elevate Security, ExtraHop, Google VirusTotal, Lookout, JumpCloud, Okta, Tines en X-Analytics.
De CrowdStrike Marketplace omvat ook een nieuw CrowdCredits stimuleringsprogramma waarmee geselecteerde klanten producten van de Marketplace kunnen kopen tegen een aanzienlijke korting. Als gevolg hiervan kunnen CrowdStrike klanten hun uitgaven consolideren, risico’s van tool silo’s en complexiteit stapelen verminderen, terwijl ze hun investering in het Falcon platform maximaliseren om moderne tegenstanders tegen te houden.

Over CrowdStrike

CrowdStrike (NASDAQ: CRWD), marktleider in cybersecurity, heeft een nieuwe definitie gegeven aan moderne security met de creatie van één van ’s werelds meest geavanceerde cloud-native platforms voor de beveiliging van cruciale aspecten van bedrijfsrisico’s; endpoints en cloud workloads, identity en data.

Mogelijk gemaakt door de CrowdStrike Security Cloud en de meest geavanceerde AI, maakt het CrowdStrike Falcon®-platform optimaal gebruik van realtime aanvalsindicatoren, threat intelligence, doorontwikkelde tradecraft van indringers en uitgebreide telemetrie vanuit de hele organisatie om zeer nauwkeurige detecties, geautomatiseerde bescherming en herstel, elite threat hunting en prioriteit voor opsporing van kwetsbaarheden te leveren.

Het cloud-native Falcon-platform met een lichtgewicht-agent architectuur, levert snelle en schaalbare inzet, superieure bescherming en prestaties, verminderde complexiteit en onmiddellijke time-to-value.

CrowdStrike: We stop breaches.

Lees meer: https://www.crowdstrike.com/
Volg ons op: Blog | Twitter | LinkedIn | Facebook | Instagram
Begin jouw gratis trial: https://www.crowdstrike.com/free-trial-guide/

© 2023 CrowdStrike, Inc. All rights reserved. CrowdStrike, the falcon logo, CrowdStrike Falcon and CrowdStrike Threat Graph are marks owned by CrowdStrike, Inc. and registered with the United States Patent and Trademark Office, and in other countries. CrowdStrike owns other trademarks and service marks, and may use the brands of third parties to identify their products and services.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht