Industry Wire

Geplaatst door CrowdStrike

CrowdStrike is toegevoegd aan de S&P 500

AMSTERDAM, 25 juni 2024 – CrowdStrike (Nasdaq: CRWD) is toegevoegd aan de S&P 500 Index, waardoor CrowdStrike het eerste cybersecuritybedrijf is dat deze prestatie heeft bereikt.

De toevoeging van CrowdStrike aan de S&P 500 weerspiegelt de staat van dienst op het gebied van leiderschap en innovatie in de industrie. Het bedrijf transformeert cybersecurity met AI via een single platform dat breaches stopt. CrowdStrike bracht SaaS-cybersecurity naar de cloud en bouwde het Falcon-platform vanaf het begin met AI. Sinds de succesvolle beursgang in 2019 heeft CrowdStrike consequent hypergroei resultaten laten zien.

In Q3 FY2024 behaalde CrowdStrike meer dan $3 miljard aan Annual Recurring Revenue (ARR), waardoor het het snelst groeiende en enige pureplay cybersecuritysoftwarebedrijf in de geschiedenis is dat deze mijlpaal bereikt. In het meest recent afgesloten kwartaal leverde CrowdStrike een record-ARR van $3,65 miljard, een stijging van 33 procent ten opzichte van vorig jaar. Deze grootschalige groei laat zien hoe het toonaangevende, AI- en cloud-native CrowdStrike Falcon®-platform security revolutioneert – het levert bescherming van de hoogste klasse, baanbrekende innovatie en cybersecurityconsolidatie.

“Wij hebben CrowdStrike opgericht vanuit de overtuiging dat de toekomst van security zou worden aangedreven door AI en een cloud-native architectuur die gegevens op grote schaal kan verzamelen. We bouwden het eerste cybersecurityplatform, ontstaan in de cloud en AI-native, met een single, intelligente sensor. Dit platform heeft voor altijd de verwachtingen van organisaties ten aanzien van security veranderd”, aldus George Kurtz, CEO en oprichter van CrowdStrike. “Vanaf dag één is het CrowdStrike-team standvastig geweest in onze missie om klanten te beschermen en breaches te stoppen. Deze missie blijft bestaan en dient als onze noordelijke ster op weg naar duurzame impact, vandaag en tot ver in de toekomst.”

Marc Benioff, voorzitter en CEO van Salesforce: “Net zoals Salesforce het SaaS-model creëerde dat een revolutie teweegbracht in de bedrijfsvoering, heeft CrowdStrike de manier veranderd waarop cybersecurity wordt geleverd en ervaren. CrowdStrike is een cruciale cybersecuritypartner die ons in staat stelt om meerdere producten te consolideren op het Falcon-platform. CRM is Salesforce. Cybersecurity is CrowdStrike.”

Matt Garman, CEO, AWS: “De toevoeging van CrowdStrike in de S&P 500 is een welverdiende mijlpaal die hun baanbrekende werk op het gebied van cybersecurity onderstreept. CrowdStrike is een vertrouwde klant en partner van AWS en we hebben een lange geschiedenis van samenwerking om gevoelige gegevens en workloads te beveiligen voor ’s werelds meest innovatieve en streng gereguleerde organisaties, van startups tot ondernemingen en overheden. Mijn felicitaties aan het CrowdStrike team met deze belangrijke prestatie.”

Toto Wolff, Team Principal & CEO, Mercedes-AMG Petronas Formule 1-team: “In de autoproductie en motorsport zijn snelheid, kwaliteit en consistentie de sleutel tot succes. Door nauw samen te werken met George Kurtz en het CrowdStrike-team kan ik niet trotser zijn op de cybersecurity resultaten die ze leveren. Het stoppen van breaches vereist een enorme snelheid en dat is precies wat het AI-native Falcon-platform biedt. Gefeliciteerd aan CrowdStrike met het bereiken van de exclusieve S&P 500-lijst.”

Over CrowdStrike
CrowdStrike (NASDAQ: CRWD), marktleider in cybersecurity, heeft een nieuwe definitie gegeven aan moderne security met de creatie van één van ’s werelds meest geavanceerde cloud-native platforms voor de beveiliging van cruciale aspecten van bedrijfsrisico’s; endpoints en cloud workloads, identity en data.

Mogelijk gemaakt door de CrowdStrike Security Cloud en de meest geavanceerde AI, maakt het CrowdStrike Falcon®-platform optimaal gebruik van realtime aanvalsindicatoren, threat intelligence, doorontwikkelde tradecraft van indringers en uitgebreide telemetrie vanuit de hele organisatie om zeer nauwkeurige detecties, geautomatiseerde bescherming en herstel, elite threat hunting en prioriteit voor opsporing van kwetsbaarheden te leveren.

Het cloud-native Falcon-platform met een lichtgewicht-agent architectuur, levert snelle en schaalbare inzet, superieure bescherming en prestaties, verminderde complexiteit en onmiddellijke time-to-value.

CrowdStrike: We stop breaches.

Lees meer: https://www.crowdstrike.com/
Volg ons op: Blog | Twitter | LinkedIn | Facebook | Instagram
Begin jouw gratis trial: https://www.crowdstrike.com/free-trial-guide/

© 2024 CrowdStrike, Inc. All rights reserved. CrowdStrike, the falcon logo, CrowdStrike Falcon and CrowdStrike Threat Graph are marks owned by CrowdStrike, Inc. and registered with the United States Patent and Trademark Office, and in other countries. CrowdStrike owns other trademarks and service marks, and may use the brands of third parties to identify their products and services.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht