Industry Wire

Geplaatst door Story of AMS

Cube Stores Nederland kiest voor Story of AMS

Amsterdam, 6 oktober 2021 – Cube Stores Nederland gaat samen met Story of AMS een nieuwe website voor de Nederlandse fietsliefhebber bouwen. Cube Stores is, in Nederland, aanbieder van CUBE fietsen, een van ‘s werelds meest toonaangevende fietsmerken.

Danny Vestergaard, Store manager & Marketeer CUBE Stores Nederland: ‘We draaien al een hele tijd op een succesvolle manier onze www.cubestores.nl website naast de fysieke winkels. Toch zijn we na een aantal jaar toe aan een nieuw online platform. Wij stellen de klantervaring centraal en dat is precies wat Story of AMS ook doet. Wat Story of AMS biedt sluit goed aan bij onze wensen. Automatisering is in de huidige tijd een zeer belangrijk ingrediënt om goede service te bieden. Story of AMS maakt het mogelijk om de juiste koppelingen met onze systemen te maken.

Sam van Hees, Co-founder & Strategy Director Story of AMS: ‘Het is onze missie om met Story of AMS toonaangevende merken te helpen met het realiseren van eCommerce ervaringen. De samenwerking met Cube Stores Nederland is een mooie kans die we met beide handen aangrijpen.’

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht