Industry Wire

Geplaatst door OneDayHomepage

Dagelijks nieuwe startpagina met OneDayHomepage.nl

Gebruikers van OneDayHomepage.nl die afgelopen maandag hun browser opstartten, begonnen met ‘youropi.com’, een website met online stadsgidsen. De zondag ervoor was dat ‘raarmaarwaar.nl’, opmerkelijke berichten uit heel de wereld. Afgelopen zaterdag startten ze met een online DJ-applicatie om zelf tracks van YouTube te mixen. Het is zomaar een greep uit de leuke, handige, nuttige of informatieve sites die OneDayHomepage haar gebruikers aanbiedt. “Veel leuker dus dan elke keer weer dezelfde Google-startpagina”, vertelt Lars Baartmans enthousiast. “Elke browser heeft al een ingebouwde zoekbalk. Het is dus niet meer nodig om een zoekmachine als vaste startpagina te gebruiken. OneDayHomepage biedt gewoon elke dag een frisse inspirerende start. Mochten consumenten hun vertrouwde startpagina willen behouden maar ook verrast worden door de pareltjes van OneDayHomepage, dan kunnen ze OneDayHomepage.nl als tweede tabblad instellen.”

Gratis
OneDayHomepage maakt gebruik van een zogenaamde ‘autorefresh’ toepassing. Wie OneDayHomepage.nl als startpagina instelt (eenvoudig via een klik op de knop ‘nu instellen’), laat zijn browser vanaf dat moment telkens starten op een pagina die OneDayHomepage.nl opgeeft. OneDayHomepage zorgt ervoor dat die pagina elke dag anders is. Registreren is daarvoor niet nodig.

OneDayHomepage is helemaal gratis. Het initiatief levert (voorlopig) geen geld op. “Als heel veel mensen inhaken, kan ik me voorstellen dat er op een zeker moment bedrijven zijn die willen betalen om ook een dagje ‘startpagina van de dag’ te mogen zijn, maar dan moeten ze wel een hele leuke website hebben!” aldus Baartmans. Het aantal leuke websites is enorm, dus voorlopig kan OneDayHomepage flink vooruit. Tips zijn altijd welkom op www.onedayhomepage.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht