Industry Wire

Geplaatst door Progress

DataDirect van Progress maakt DevOps overzichtelijker

Rotterdam, 30 juni 2020—Progress (NASDAQ: PRGS), de toonaangevende leverancier van software en technologie voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringen, brengt vandaag een serie nieuwe dataconnectoren op de markt waarmee de integratie van analyses en rapportage binnen het DevOps-proces sterk kan worden verbeterd. Als aanvulling op hun uitgebreide verzameling kant-en-klare, bijzonder krachtige en op standaarden gebaseerde dataconnectoren introduceert Progress nu connectoren voor TeamCity, GitHub, Aha! en Jira. Met deze nieuwe connectoren krijgen gebruikers een duidelijker overzicht van het DevOps-proces. Dit komt de efficiency en prestaties enorm ten goede en leidt tot verbeteringen in de hele levenscyclus van softwareontwikkeling.

“Continue verbetering vormt een sleutelonderdeel van DevOps en de juiste informatie is hierbij cruciaal – analyse van productiviteitsindicatoren, van functionaliteit, kwaliteit en gebruik van onderdelen, en nog veel meer. Maar als deze informatie zich binnen afzonderlijke systemen en teams bevindt, is het moeilijk om de algehele impact te meten en te beoordelen waar verbeteringen nodig zijn. Daarom bieden connectiviteitstools zoals DataDirect echt waar voor hun geld – hiermee hebben bedrijven een goed overzicht over hun data en dat leidt tot betere besluitvorming,” aldus Stewart Bond, directeur Data Integration & Intelligence Software Research bij IDC.

Progress® DataDirect® is een toonaangevende en betrouwbare oplossing voor ruim 350 ISV’s (onafhankelijke softwareleveranciers) en meer dan 10.000 ondernemingen, omdat het voldoet aan diverse behoeften op het gebied van analyse, integratie en gegevensbeheer. De nieuwe DevOps-connectoren leveren uitmuntende prestaties, zijn uitermate betrouwbaar en voldoen aan alle security vereisten. Uiteraard bieden ze ook alle voordelen waar producten uit de DataDirect-reeks bekend om staan, zoals:

  • Toegang tot ongelijksoortige gegevens middels SQL – ontwikkelaars hoeven geen speciale API’s of querytalen te leren. Elk systeem wordt op dezelfde manier benaderd. Ontwikkelaars hoeven dus maar één keer code te schrijven; dit bespaart veel tijd en zorgt ervoor dat ze productiever kunnen werken.
  • Uiterst snelle gegevensdoorvoer, inclusief toegang tot bulkgegevens – snelle toegang tot gegevens betekent minder wachttijd bij het laden van gegevens. Geen handmatige gegevenswerkstromen, dus meer automatisering en een efficiënter proces. Alles gebeurt in de cloud en dankzij de snelle gegevensverwerking hoeft er minder lang gebruik te worden gemaakt van AWS- en Azure-applicaties, waardoor er kosten worden bespaard.
  • Beveiliging en ondersteuning – Progress DataDirect schenkt ongekend veel aandacht aan beveiliging: regelmatige updates, een speciaal beleid voor hotfixes, ondersteuningsprocedures en nog veel meer.

“Het aantal applicaties dat wordt gebruikt in het hele DevOps-proces zal alleen maar verder toenemen. Onze klanten en partners vertrouwen erop dat wij de juiste tools en connectoren leveren die bedrijven nodig hebben om concurrerend te blijven,” verklaart John Ainsworth, SVP, Core Products, Progress. “Dat is de reden waarom wij toonaangevend zijn op het gebied van dataconnectiviteit. We begrijpen de impact die data, of een gebrek een data, hebben op het succes van een onderneming. Wij stellen onze klanten en partners in staat om het inzicht te verwerven dat ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen.”

Progress DataDirect-connectoren voor DevOps zijn nu verkrijgbaar. Meer informatie vindt u op https://www.progress.com/datadirect-connectors.

Aanvullende bronnen

Over Progress
Progress (NASDAQ: PRGS) levert toonaangevende oplossingen voor het ontwikkelen en managen van strategische softwaretoepassingen. We zorgen ervoor dat onze klanten en partners moderne, indrukwekkende digitale oplossingen kunnen maken met een fractie van de moeite, tijd en kosten. Zo levert Progress  hulpmiddelen waarmee eenvoudig adaptieve gebruikerservaringen kunnen worden gecreëerd voor elk type apparaat of touchpoint, een cloud-native app-ontwikkelingsplatform voor het leveren van moderne apps, toonaangevende technologie op het gebied van dataconnectiviteit, webcontentbeheer, bedrijfsregels, beveiligde bestandsoverdracht, netwerkbewaking en bekroonde zelflerende systemen waarmee cognitieve capaciteiten deel kunnen uitmaken van elke applicatie. Meer dan 1700 onafhankelijke softwareleveranciers, 100.000 zakelijke klanten en twee miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress voor krachtige applicaties. Lees meer over Progress op www.progress.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht