Industry Wire

Geplaatst door Dovilo

D&B selecteert Dovilo als nieuwe ICT partner voor ambitieuze ambities

D&B Facility Groep levert met ruim 1100 medewerkers hoogwaardige facilitaire diensten en volledig geïntegreerde facilitaire concepten aan corporates en de high-end real estate markt. D&B is een ambitieuze leverancier van Facility Services op 5 sterren niveau.

IT complexiteit terugbrengen, IT security verhogen, innovatie doorvoeren en een gespecialiseerde ondersteuningspartner voor het huidige D&B ICT team. Dat waren de vraagstukken en doelstellingen die D&B had uitgeschreven in een Request For Proposal (RFP).

Een geselecteerd aantal IT dienstverleners werden uitgenodigd om deze RFP vraagstukken te beantwoorden en voorstellen aan te dragen voor de hybrid Cloud ICT omgeving. Inmiddels kunnen we get gepaste trots melden dat D&B uit dit traject Dovilo heeft geselecteerd als IT partner voor de komende jaren om gezamenlijk de gestelde verbeterings- en vernieuwingsdoelstellingen te realiseren. En dat moet uiteraard gevierd worden.

Peter Udo, ICT Manager D&B The Facility Group:
“Dovilo heeft gedurende het RfP proces overtuigend laten zien zich te kunnen verdiepen in onze eisen en wensen voor het creëren van een stabiele en beheersbare ICT-omgeving. Hun antwoord op onze RfP was daardoor dermate overzichtelijk en duidelijk dat we ervan overtuigd zijn dat Dovilo voor ons de juiste ICT-partner is voor de komende jaren. We kijken dan ook erg uit naar een mooie samenwerking.”

Bertram Rutte, Bestuurder & Eigenaar Dovilo:
“We zijn erg blij dat D&B The Facility Group heeft gekozen voor Dovilo als ICT-partner. Onze oplossingen en diensten zijn succesvol dankzij onze kwaliteitsaanpak. Door de benodigde ICT veranderingen zorgeloos door te voeren bieden we D&B ontzorging.Stabiele en beheersbare hybride cloudoplossingen die bedrijfsprestaties verbeteren. We waarderen het vertrouwen in onze expertise en methodiek en zijn verheugd om samen te werken.”

#innovatie #microsoft #hybridecloud #azure

Over Dovilo
Wij ontzorgen organisaties en hun IT teams door het bouwen, beheren en beveiligen van de hybride cloud. Zodat de business kan versnellen. Wij realiseren een optimaal resultaat voor de bedrijf continuïteit en verhoging van de productiviteit met Dovilo’s Daadkrachtige Innovatie Methodiek. Onze mensen hebben diepgaande kennis en ervaring van de mix van cloud, security en beheer. Vastgelegd in kwaliteitsstandaarden begeleiden wij ICT teams met aantoonbare verbeteringen op prestatie, kosten en kwaliteit te realiseren. Zorgeloos versnellen vanuit ICT, daar staan wij voor.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht