Industry Wire

Geplaatst door Design for Conversion

De Eerste

Waarom DfC
Geslaagde conversie betreft de kwaliteit waarmee een merk en haar (mobiele) website in staat zijn om bezoekers tot actie over te laten gaan. Het zij door het doen van een aankoop, het aanvragen van een abonnement of het vergaren of doorsturen van informatie. Het is maar net welk gedrag de website wil bewerkstelligen, op welke manier conversie wordt gemeten. Een verbeterde conversie is hiermee een belangrijke basis voor het realiseren van de gewenste ROI van een website. Een evenement als Design for Conversion is vernieuwend en brengt meerdere zakelijke disciplines bij elkaar ten aanzien van het merk en de online executie.

Waarom Mobile Edition
Aandacht voor het stimuleren van conversie via mobiele toestellen is onvermijdelijk in een tijd waarin de voedingsbodem voor succes steeds vruchtbaarder blijkt. In het verleden was er onvoldoende aansluiting tussen consumentengedrag, infrastructuur, standaarden, toestellen, applicatie ontwikkeling en business modellen. That was then, this is now: bedrijven die de mobiele kansen nu niet serieus nemen, gaan inkomsten mislopen.

Inhoud
Met 150 deelnemers is Design for Conversion een intiem evenement waar de kracht van deelname ligt in de kwaliteit en professionaliteit van de mensen die het evenement aantrekt. Design for Conversion is niet voor softies die hun oor eens te luister willen leggen. Er is geen ontkomen aan het interactieve karakter van het programma en u zult dus bereid moeten zijn uw vingers te branden om te kunnen leren. Iedereen is onderdeel van een multidisciplinair team (van 10 mensen) die begeleid wordt door een doorgewinterde professional als team captain.

Deze editie zal Design for Conversion opnieuw voortbouwen op de ingrediënten die aan de basis liggen van de kwaliteits-ervaring van de afgelopen evenementen. Waaronder industrie bepalende Keynote Speakers, Gedachten-prikkelende cases, Interactieve Participatie en als laatste maar zeker niet het minste, een goede dosis humor en teamstrijd, met andere woorden de Design for Conversion Team Challenge.
De sprekers van Design for Conversion, The Mobile Edition:
• Priya Prakash – Creative Director for Consumer Experience, Nokia
• Eric Siegel – President, Prediction Impact Inc.
• Scott Weiss – Symbian Foundation, Chair of UI Council
• Jerome Nadel – Senior Vice President of User Experience at Sagem Wireless
Voor informatie over de sprekers: http://designforconversion.nl/speakers/

Hannah Donovan van Last.fm en voormalig spreker over DfC’s unieke ervaring:

Om gevoel te krijgen bij de ervaring lees de testimonials: http://designforconversion.nl/category/testimonials/

Voor vragen over de inhoud van het evenement of extra foto materiaal, neem contact op met Jay de Groot via jay@iamaguru.org of +31630498787

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht