Industry Wire

Geplaatst door De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak participeert in Qvital

Volgens de initiatiefnemers van Qvital is de verkoop via internet sterk groeiend: “We beginnen met het aanbieden van een groot assortiment incontinentieproducten. De drempel voor aanschaf in een apotheek of drogist is redelijk groot. Bedenk daarbij dat iemand goed moet worden voorgelicht voordat het juiste artikel gekozen kan worden. Qvital gaat deze groeiende groep mensen helpen. Enerzijds door uitgebreide voorlichting en uitleg te bieden en anderzijds door vrijwel alle producten gemakkelijk thuis te laten bezorgen.”

Voor Jurriën Kerstholt en Peter van Noord, directeuren van de Zwolse eCommerce specialist De Nieuwe Zaak is het tijd voor een partij als Qvital. “Mensen met incontinentieklachten hebben veelal moeite om hun schaamte te overwinnen en om hulp te zoeken. Het betreft vaak ouderen – een groeiende groep internetgebruikers. Door de medische achtergrond van Qvital te koppelen aan onze ervaring met online verkopen kunnen we misschien een heel klein steentje bijdragen aan de kwaliteit van het leven van de doelgroep.”

De Nieuwe Zaak is een pure eCommerce specialist. Vanuit de overtuiging dat een online klant van begin (hoe maak je van een bezoeker een koper) tot eind (hoe maak je van die koper een vaste klant) aandacht verdient, adviseert De Nieuwe Zaak haar klanten. Daarbij bestaat een voorkeur voor pragmatische oplossingen die snel tot resultaat leiden. Zij heeft bewezen in staat te zijn om haar klanten tijdens alle stappen van het eCommerce proces te begeleiden. Op zowel grafisch, technisch als organisatorisch vlak, waarbij creativiteit en innovativiteit altijd voorop staan. En gesteund door haar omvangrijke netwerk kan De Nieuwe Zaak zowel kleine als grote klussen oppakken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht