Industry Wire

Geplaatst door Deblon Sports

Deblon Sports lanceert prachtige nieuwe collectie, Het luxe sportlabel is na een korte break terug van weggeweest

Het Nederlandse kledingmerk dat in 2014 van start ging is recentelijk overgenomen door ondernemers Leonie Timmerman en Meike Brandt. De nieuwe collectie is echt Deblon: veelzijdig, vrouwelijk, stijlvol en toch stoer, uitgevoerd in de hoogwaardige kwaliteit die men van Deblon Sports gewend is. De luxe activewear is gemaakt voor de zelf- en modebewuste vrouw die haar sportkleding zowel binnen als buiten de gym wil dragen en gek is op fashionable design gemaakt van mooie en kwalitatieve materialen.

Luxe sportkleding voor de hele dag
Het concept van stijlvolle sportkleding die de hele dag gedragen kan worden, ook wel athleisure genoemd, wordt in het buitenland al door menig vrouw omarmd. “Met Deblon Sports willen we ook de modebewuste Nederlandse vrouw laten zien dat het mogelijk is om er de hele dag elegant en vrouwelijk uit te zien in supportive en comfortabele sportkleding. Met de nieuwe collectie maak je combinaties voor elke gelegenheid”, aldus Leonie van Deblon Sports.

Collectie
De nieuwe fall/winter boutique collectie bestaat voornamelijk uit leggings en tops in modieuze designs, gemaakt van zachte, kwalitatief hoogwaardige stoffen. De materialen zijn kleur- en vormvast, volledig ademend en supportive, wat voor een perfecte pasvorm en ondersteunende werking zorgt. Daarnaast zit in een aantal stukken uit de collectie een uv-filter verwerkt. Ook aanstaande moeders kunnen terecht bij Deblon Sports, in elke collectie worden namelijk ook maternity leggings opgenomen. De collectie bestaat uit basisitems die altijd in de collectie zitten en items die de trends van het seizoen volgen.

Over Deblon Sports
Deblon Sports heeft de afgelopen jaren een trouwe klantenkring opgebouwd in Nederland. Klanten kiezen telkens weer voor Deblon Sports vanwege de uitzonderlijke kwaliteit, luxe uitstraling en feminine designs. De nieuwe eigenaren Meike Brandt en Leonie Timmerman zien veel kansen voor Deblon Sports in een groeiende markt. Meike: “Enerzijds zien we kansen in het verbreden van het assortiment zodat de Deblon vrouw zich voor alle situaties kan kleden, zowel binnen als buiten de sportschool. Daarnaast zien we veel potentie voor de verkoop buiten Nederland, zoals België en Duitsland, waar de vrouw al meer gewend is activewear gedurende de hele dag te dragen en stijlvol te combineren.”

De nieuwe collectie van Deblon Sports is online verkrijgbaar via www.deblonsports.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht