Industry Wire

Geplaatst door DelanoPR

DelanoPR presenteerde eerste Podcast Summit richting de media

Vorig jaar vond de eerste Nederlandse Podcast Summit voor ondernemers plaats. De oprichtster is ondernemer Mirjam Hegger. Haar doel is om (potentiële) podcastmakers te informeren en de mogelijkheden te laten ontdekken over de kansen die het medium podcast biedt. De eerste editie van het event trok sprekers aan als Zarayda Groenhart, Angelique Houtveen (3FM) en internationaal keynotespeaker Igor Beuker. DelanoPR werd aangetrokken om het event te presenteren richting de media.

De Podcast Summit ontwikkelt zich tot een terugkerend event met meer dan 5.000 deelnemers. DelanoPR informeerde de media over de eerste editie en de onderwerpen die tijdens het event werden besproken. Het eerste evenement trok publiciteit (free publicity) aan in de Achterhoek Agenda, het platform PodcastLuisteren, Computable, Frankwatching, Emerce, HC Nieuws, Social Nieuws, NL Magazine, WeesMeer, Young Startup, Sprout en een televisiereportage over de groei van podcasts op Omroep Gelderland.

Ondernemer Mirjam Hegger over de samenwerking: Jennifer Delano is echt een vak vrouw en heel erg goed in wat zij doet. Zij heeft er inmiddels voor gezorgd dat ik online op allerlei gespecialiseerde platformen te vinden ben als expert en het is gelukt om in de krant en op tv te komen. Mijn samenwerking met Jennifer heeft zeker een vervolg want ik ben super tevreden over haar, ze levert meer dan ze belooft.

Enkele publicaties die DelanoPR voor Podcast Summit heeft gerealiseerd.

De huidige publiciteit van Podcast Summit ontdekken?
Ga nu naar: LINK.

Meer weten over de Podcast Summit?

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht