Industry Wire

Geplaatst door delaware

delaware versnelt groei rond Salesforce via partnerships met Scalefactory en Cloud Innovation

Kortrijk, 2 juni 2023 – We zijn verheugd om aan te kondigen dat Scalefactory en Cloud Innovation officieel aansluiten bij delaware, samen goed voor een team van zestig medewerkers. Op deze manier breidt delaware het Salesforce-aanbod aanzienlijk uit en bouwt het bedrijf haar portfolio aan CRM-oplossingen verder uit.

CRM is een must voor elk type bedrijf. Sinds het prille begin is het bij delaware altijd ons doel geweest om onze klanten end-to-end-oplossingen te bieden die gebaseerd zijn op de beste technologie op de markt. Daarom werd in 2020 ook Salesforce een onderdeel van de belangrijkste ecosystemen van delaware, naast SAP en Microsoft, via onze participatie in Scalefactory.

“Vandaag zetten we de logische volgende stap om onze vaardigheden, middelen en expertise rond het Salesforce-platform verder te ontwikkelen. Zo kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen”, zegt Juan Staes, partner bij delaware die het Salesforce-groeiplan leidt. “Door de teams en ambities van Scalefactory, Cloud Innovation en delaware samen te brengen, kunnen we onze klanten sneller bijstaan en meer diepgaande kennis bieden rond de technologie van Salesforce.”

Een bewezen trackrecord
Stijn Wijndaele en Erik Dierinck richten Scalefactory op in 2018. Het bedrijf heeft een sterke trackrecord in het implementeren van Salesforce bij productiebedrijven, logistieke spelers en high-techbedrijven. Als enterprise-partner helpt Scalefactory bedrijven een ROI te genereren die hoger is dan voorzien.

Cloud Innovation is een sterke en ervaren partner, opgericht door Sven Peleman in 2012. Het bedrijf levert implementatieservices rond alle Salesforce Clouds. Het bouwt functionele accelerators voor specifieke industrieën, waarbij het ook CRM-consultancy en training voorziet.

Naar de top reiken
De uitbreiding zal tal van voordelen bezorgen aan de klanten van Scalefactory, Cloud Innovation en delaware, zoals toegang tot een nog bredere waaier aan producten en diensten. “Met de versterkte vaardigheden en expertise van onze gecombineerde teams zetten we in op het verstrekken van een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten”, zegt Juan. “Dankzij de integratie van Scalefactory en Cloud Innovation bevinden we ons in een zeer goede positie om binnen de komende drie jaar uit te groeien tot één van de meest strategische partners in België en Luxemburg.”

Over delaware
delaware is een snelgroeiend, wereldwijd bedrijf dat geavanceerde oplossingen en diensten levert aan organisaties die ernaar streven om de concurrentie op een duurzame manier een stap voor te blijven. delaware begeleidt klanten bij hun zakelijke transformatie en zet daarbij de technologieën van zijn belangrijkste partners, SAP, Microsoft, OpenText & Salesforce in. Het bedrijf blijft zijn klanten ook achteraf ondersteunen met het oog op de continuïteit van hun activiteiten en het doorvoeren van continue verbeteringen. In alle opzichten past delaware zijn eigen duurzame businessmodel toe dat gericht is op de lange termijn. Het bedrijf stelt meer dan 4600 medewerkers tewerk in 19 landen in Afrika, Azië, Europe en Noord- en Zuid-Amerika.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht