Industry Wire

Geplaatst door Deliveroo

Deliveroo lanceert cateringservice voor bruiloften

Amsterdam, 12 februari 2019 – Aankomende donderdag is het Valentijnsdag en dit is voor veel geliefden een mooie aanleiding om elkaar ten huwelijk te vragen. Om te voorkomen dat de voorbereidingen voor deze grote dag heel stressvol worden, introduceert Deliveroo for Business een cateringservice voor bruiloften. Kersverse echtparen kunnen hiermee hun gasten op betaalbare wijze trakteren op een uitgebreide keuze aan gerechten uit verschillende keukens. De huwelijkscatering werd in juni vorig jaar al in Engeland gelanceerd en is daar inmiddels een groot succes.

De nieuwe service werkt buiten de app om. Het bruidspaar kan zich aanmelden via weddings@deliveroo.nl en krijgt dan een medewerker van Deliveroo for Business aangewezen die hen helpt om de hele catering uit handen te nemen. Met elkaar stellen ze een menu samen dat aansluit bij de stijl en het budget van hun mooiste dag. Enige voorwaarde is dat de bruiloft enigszins in de buurt van een van de 14 steden waar Deliveroo bezorgt in Nederland, moet plaatsvinden. Charles van den Bogaert – Head of Marketing Benelux van Deliveroo: ‘De wereld van huwelijken en partijen is voor ons een geweldige markt om onze expertise qua bestellingen voor grote groepen toe te kunnen passen. Met onze enorme hoeveelheid en verscheidenheid aan heerlijke restaurants kunnen we vrijwel elk bruidspaar bedienen met deze nieuwe service.’

Gratis catering voor één bruiloft
Ter ere van de lancering geeft Deliveroo for Business een gratis catering weg voor één bruiloft. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunnen kersverse echtparen zich voor 31 maart 2019 melden via weddings@deliveroo.nl en doorgeven wat de trouwdatum en trouwlocatie gaat zijn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht