Industry Wire

Geplaatst door Delta

Delta Air Lines kondigt nieuwe generatie wifi aan boord aan

Delta kondigt aan nog dit jaar supersnelle en gratis wifi in te voeren. Een grote stap op weg naar een gepersonaliseerde vliegervaring, kernpunt van Delta’s visie op de toekomst van het reizen.
De huidige coronacrisis weerhoudt Delta niet van het blijven werken aan innovatieve technologieën. Al langer vindt Delta dat wifi aan boord gratis zou moeten zijn. Zonder concessies te doen aan de snelheid. Zoals frequent flyers zullen beamen, is dat in de lucht nog steeds heel anders dan op de grond. Met de recente aankondiging is een compromisloze wifi verbinding aan boord nog dit jaar realiteit.
Deze belofte wordt waargemaakt dankzij een samenwerking met Viasat, een leverancier van supersnelle satellietbreedbanddiensten. Hiermee biedt Delta aan boord een stabiele en snelle verbinding met internet waarmee ook entertainment naar keuze kan worden gestreamd. Het snelle netwerk legt de basis voor toekomstige verbeteringen op het gebied van een gepersonaliseerde service.

Ekrem Dimbiloglu, Director of brand Experience, zegt: ‘Vanaf het begin van de pandemie hebben we zelfs nog meer focus gelegd op het verbeteren van de klant-ervaring. Met toekomstbestendige technologie en bijvoorbeeld onze innovatieve Cleanliness standaard verwelkomen wij onze passagiers terug aan boord met een veilige en gepersonaliseerde vliegervaring. Verbonden zijn, zowel thuis als op reis, is belangrijk voor onze passagiers. Op dat gebied hebben we nu een grote sprong voorwaarts gemaakt. Dankzij deze beste in-flight verbinding komt onze visie op het gebied van geheel nieuwe reizigerservaring op een hoger niveau.’

Over Delta
Delta Air Lines (NYSE: DAL) is de Amerikaanse wereldwijde luchtvaartleider op het gebied van veiligheid, innovatie, betrouwbaarheid en klantervaring. Dankzij onze werknemers over de hele wereld, is Delta al tien jaar toonaangevend in de luchtvaartindustrie op het gebied van operationele uitmuntendheid en het bekroonde serviceniveau. Met als missie om de mensen en culturen van de wereld met elkaar te verbinden, streeft Delta ernaar om begrip in een diverse wereld te bevorderen.
Tegenwoordig is niets belangrijker dan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. Sinds het begin van de COVID-19-pandemie is Delta doorgegaan om de industriestandaard van schoon te transformeren en tegelijkertijd klanten meer ruimte te bieden tijdens de reis. Deze en tal van andere beschermingslagen zorgen voor een veilige en comfortabele reiservaring voor onze klanten en medewerkers.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht