Industry Wire

Geplaatst door NG-BLU

DELTA Fiber Nederland neemt meerderheidsbelang in NG-BLU Networks

DELTA Fiber Nederland en NG-BLU Networks zijn een duurzaam partnership aangegaan. Dit partnership is bekrachtigd door de overdracht van een aandelenmeerderheid van NG-BLU Networks aan DELTA Fiber Nederland. NG-BLU blijft als zelfstandig bedrijf en onder dezelfde naam opereren. De directie van NG-BLU blijft aan als medeaandeelhouder en onder leiding van het huidige management zal worden gewerkt aan het realiseren van de gezamenlijke groeiambitie.

DELTA Fiber Nederland is een snelgroeiende telecomprovider op de consumentenmarkt én op de zakelijke markt. Het bedrijf investeert fors in nieuwe glasvezelnetwerken door heel Nederland.

Stevige groeiambitie
In februari nam DELTA Fiber Nederland al CBizz over, leverancier van zakelijke telecomdiensten. De deelneming in NG-BLU bevestigt opnieuw de ambitie van het bedrijf om stevig door te groeien binnen het zakelijke segment. Marco Visser, CEO van DELTA Fiber Nederland: “We zijn van plan om onze zakelijke activiteiten de komende jaren flink uit te breiden. Met deze investering verbreden wij ons zakelijke portfolio aanzienlijk en voegen we, naast onze directe verkoopkanalen, een groot partnernetwerk toe als indirect verkoopkanaal voor onze zakelijke diensten en producten.”

Nieuw platform

NG-BLU Networks is gespecialiseerd in het leveren van data- en telecomdiensten op de zakelijke markt via Partners en Resellers. Een intelligent IT-platform vormt de basis van de dienstverlening, aangevuld met jarenlang opgebouwde kennis en expertise op de zakelijke markt.

Ook voor NG-BLU betekent dit partnership nieuwe mogelijkheden voor groei. De directie van NG-BLU Networks, bestaande uit Jacco Kouwenberg, Jouk Lier en Edwin Lugt, geeft aan blij te zijn met de nieuwe kansen en mogelijkheden die deze samenwerking biedt. Edwin Lugt: “Deze stap creëert voor ons een nieuw platform om onze zakelijke diensten breder in de markt aan te bieden. We hebben nu toegang tot de infrastructuur van DELTA Fiber Nederland, een glasvezelnetwerk dat in rap tempo wordt uitgebreid. Dat maakt ons bereik een heel stuk groter.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht