Industry Wire

Geplaatst door Dematic

Dematic organiseert event over toekomst intralogistiek

Dematic organiseert het klantenevenement ‘Engaging the Future: how tomorrow’s logistics can accelerate your business’, op dinsdag 28 februari in het BeNeLux-kantoor in Antwerpen. Tijdens dit evenement krijgen alle deelnemers inzicht in hoe het digitale tijdperk onze wereldeconomie en toekomstige samenleving beïnvloeden en tot welke uitdagingen dat gaat leiden voor de intralogistieke markt.

De bekende futuroloog en bestsellerauteur Max Thinius is Dematic’s gastspreker. In zijn presentatie schetst hij verschillende toekomstscenario’s en belicht hij ook mogelijke toepassingen van innovatieve nieuwe technologieën. Daarna kunnen de deelnemers een virtuele rondleiding volgen door een geavanceerde intralogistieke faciliteit en het TechCenter van Dematic. Deelname aan het event is gratis en het wordt tegelijkertijd live uitgezonden voor geïnteresseerden in andere landen. Met dit EMEA-brede evenement creëert Dematic een omgeving om belangrijke trends, uitdagingen en toekomstige oplossingen voor de supply chain te bespreken met klanten en experts uit de industrie.

“De impact die digitalisering op ons leven heeft, zowel op het werk als thuis, is niet te omzeilen. De komende jaren gaan de metaverse, AI, blockchain en andere nieuwe technologieën voor altijd veranderen hoe we werken, hoe we winkelen, met elkaar omgaan en onze vrije tijd besteden”, zegt Thomas Meyer-Jander, directeur EMEA en hoofd Marketing & Communicatie. Bedrijven moeten veel van hun processen heroverwegen, maar ook nieuwe kansen ontdekken in het anders vormgeven van de dagelijkse werkroutines en marktstrategieën. “Intralogistieke oplossingen kunnen zich aanpassen aan deze veranderingen en daarom mogelijk de motor worden die veranderingen mogelijk maakt”, voegt Meyer-Jander toe.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht