Industry Wire

Geplaatst door Dept

Dept wordt officieel partner van RefugeeForce en verdiept zijn Salesforce-programma

AMSTERDAM, 27 januari 2022 – RefugeeForce wil een wereldwijde beweging creëren om voormalig vluchtelingen te helpen hun carrière te starten in het Salesforce-ecosysteem. Dept is zich bewust van de achtergestelde positie van nieuwkomers in Nederland en ziet het talent van deze groep. Dept is daarom Recruitment Partner van Refugeeforce, dit houdt in dat Dept nieuw talent kan aantrekken vanuit het programma en het daarnaast financieel ondersteunt.

RefugeeForce leidt voormalig vluchtelingen op en helpt hen om hun Salesforce-carriere te starten middels gepersonaliseerde programma’s, met 1-op-1 mentorschap, jobcoaching en netwerkuitbreiding. De stichting wil de perceptie van organisaties en het publiek veranderen over de ervaring en vaardigheden die voormalig vluchtelingen met zich meebrengen om een nieuw leven op te bouwen in hun nieuwe thuisland. Als onderdeel van Dept’s Good Company visie, is de digital agency een officieel partnership aangegaan na al enige jaren met RefugeeForce samen te hebben gewerkt. Het digital agency groeit sterk op Salesforce-vlak en het programma biedt mogelijkheden om extra technische specialisten binnen te halen.

Caspar Heydendael, lead marketing automation & CRM bij Dept: “We zijn enorm enthousiast over ons officiële partnership met RefugeeForce. We kunnen niet wachten om ons Salesforce-team te versterken met waardevolle aanwinsten vanuit het programma.”

“We zijn ontzettend blij dat we Dept kunnen verwelkomen als officiële EU Recruitment Partner”, vertelt Gaspar Rodriguez, mede-oprichter van RefugeeForce. “Niet alleen wil Dept iets goeds doen, maar ze komen ook aan tafel met financiële en in-kind steun die ons in staat stelt om het programma te laten groeien en meer voormalig vluchtelingen met een afstand tot de arbeidsmarkt te bereiken. We werken graag samen met ambitieuze organisaties zoals Dept die diversiteit willen opbouwen en sterke, in-house teams willen creëren.”

“Het is mooi om te zien dat partners investeren in de toekomst van het succes van onze klanten en in de toekomst van mensen in de techindustrie”, vertelt Robin de Leeuw, senior manager industries & partners bij Salesforce. “Samen met RefugeeForce is Dept bezig met een fantastisch initiatief om mensen een kans te bieden succesvol te zijn en een nieuw leven op te bouwen. Bij Salesforce supporten we dit enorm en reflecteert dit onze kernwaardes in hoe wij samen met partners talent willen laten groeien.”

Hi, wij zijn Dept – digital agency voor creativiteit, technologie en data. Wij helpen onze klanten met het bouwen en versnellen van hun digitale business door leidende digitale producten, diensten en campagnes te ontwikkelen. In Nederland werkt ons team van 600 Depsters dagelijks vol trots voor prachtige merken als bol.com, Eneco, Bugaboo, ABN AMRO, Univé verzekeringen en De Nederlandse Loterijen. www.deptagency.com/nl-nl.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht