Industry Wire

Geplaatst door dept

Dept ontwikkelt kant-en-klare oplossing met Salesforce om merken te helpen e-commerce te lanceren

Het internationale digital agency Dept werkt samen met Salesforce en heeft een schaalbare, kant-en-klare commerce-oplossing ontwikkeld. Hierdoor kunnen merken hun digitale business kickstarten door binnen enkele weken een volledig functionerende e-commerce site te hebben die meegroeit met je organisatie en digitale succes. 

De oplossing is ontworpen om merken te helpen bij het ontwikkelen van een effectieve en efficiënte webshop en helpt bedrijven met het starten en opschalen van hun commerce-aanbod en internationale groei. Daarnaast stelt het, door de toevoeging van marketing automation en ondersteuning vanuit het Salesforce platform, merken in staat om stap voor stap te groeien: van beginnen met e-commerce tot het creëren van een 360-graden klantbeeld en het optimaliseren van de klantervaring.

De commerce-oplossing is een complete commerce toolkit, met alle functionaliteiten die nodig zijn om online bestellingen uit te voeren en direct omzet te genereren. Daarnaast bestaat het uit essentiële apps zoals de Adyen payment gateway, 24/7 managed services en is fulfilment ook mogelijk als add-on. Voor bedrijven is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om een eigen e-commerce site te lanceren.

Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de kernfuncties van Salesforce Commerce Cloud met daarbij een geoptimaliseerde Storefront Reference Architecture, wat gelijk na go-live resulteert in een rijke shopping ervaring. Met een thematische storefront, inclusief productvermeldingen en -beschrijvingspagina’s, en een volledig aanpasbaar design, zijn de sites gemakkelijk op te zetten, maar blijven ze on-brand en geheel eigen. Het bouwen en implementeren van de site is eenvoudig en kan in slechts drie klikken worden voltooid.

Katy White, Client Partnership Director bij Dept: “De oplossing die Dept heeft ontwikkeld is ideaal voor bedrijven die snel een internationaal commerce-aanbod willen lanceren. De snelle time-to-market zorgt ervoor dat merken nieuwe inkomstenstromen kunnen genereren en het biedt een solide basis voor toekomstige verbeteringen naarmate de webshop groter wordt. Salesforce Commerce Cloud is het meest complete commerceplatform op de markt en deze oplossing is een betaalbare manier om dit krachtige platform te gebruiken. ”

“In het huidige klimaat is het belangrijk dat bedrijven snel handelen om te profiteren van de toename van online commerce en digitale ervaringen te creëren die resoneren met hun klanten”, vertelt Eva Heffernan, Vice President Commerce Cloud Sales bij Salesforce. “Dept heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Salesforce oplossingen en zorgt ervoor dat merken het potentieel van hun technologie-investering kunnen maximaliseren. ”

Hi, wij zijn Dept – digital agency voor creativiteit, technologie en data. Wij helpen onze klanten met het bouwen en versnellen van hun digitale business door leidende digitale producten, diensten en campagnes te ontwikkelen. In Nederland werkt ons team van 500 Depsters dagelijks vol trots voor prachtige merken als bol.com, Eneco, Bugaboo, ABN AMRO, Univé verzekeringen en De Nederlandse Loterijen. www.deptagency.com/nl-nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht