Industry Wire

Geplaatst door DEPT

DEPT(R) pakt topplek in Best Workplace en legt de lat daarmee hoog voor de industrie

AMSTERDAM, 5 juni 2023 – Great Place To Work benoemde DEPT® voor de tweede opeenvolgende keer als Best Workplace. De digital agency veroverde de derde plek op de ranglijst in de categorie Multinational Workplace en is daarmee ook gelijk de enige agency in de top 10.

Great Place To Work presenteerde hun ranglijst voor de 21e keer en heeft als missie vertrouwen, trots en plezier op de werkvloer vergroten. Door het uitreiken van deze awards erkent de organisatie veertig werkgevers die geslaagd zijn in het bieden van een onder andere vertrouwde, innovatieve, inclusieve werkplek. De lijst wordt samengesteld op basis van de antwoorden van medewerkers van 187 deelnemende werkgevers op zestig stellingen. DEPT® blinkt uit in integriteit van het leiderschap, het betrekken van medewerkers en communicatie vanuit het management.

“De veertig Best Workplaces van 2023 hebben een organisatiecultuur gecreëerd waarin psychologische veiligheid op één staat. Een belangrijk thema, gezien de actuele onderwerpen zoals angstculturen, grensoverschrijdend gedrag en burn-outs. De bekroonde organisaties mogen met recht trots zijn op deze award en het belooft een ontzettend mooi vertrekpunt te zijn voor nóg meer succes,” zegt René Brouwers, directeur Great Place To Work Nederland.

DEPT® daagt de rest van de industrie uit de lat op werkgeversvlak samen nog hoger te leggen. “We hebben een cultuur waarin iedereen wordt gehoord, je je ideeën kan delen en we samenwerking stimuleren,” aldus Sarah Wubben, managing director van DEPT®. “We gaan van het positieve uit en moedigen elkaar aan vanuit het idee dat je goed bent in wat je doet en je het gewoon kan, ook al is iets nieuw of spannend. Door deze veilige omgeving durven onze Depsters risico’s te nemen en blijven ze zichzelf en het bedrijf ontwikkelen. Wij helpen mee; door aandacht te hebben voor feedback en gerichte actie te ondernemen als onze Depsters daarom vragen.”

Over DEPT®: Wij zijn een global digital agency die baanbrekende technologie en marketing gebruikt om merken te helpen voorop te blijven lopen. DEPT® creëert end-to-end digitale ervaringen op een wereldwijde schaal met een boutique cultuur. DEPT®’s team van meer dan 4.000+ digitale specialisten werkt verspreid over meer dan 30 kantoren op 5 continenten en voor topmerken als Google, bol.com, Philips, Eneco, Univé verzekeringen, Just Eat Takeaway, Otrium en meer. Het bureau is klimaatneutraal en B Corporation gecertificeerd sinds 2021 en zet zich in voor een positieve impact op de wereld. www.deptagency.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht