Industry Wire

Geplaatst door Devoteam

Devoteam zet cloud-ambities kracht bij met lancering AWS Business Unit

Amsterdam – Devoteam, een IT consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud, data, integratie en platformtechnologieën, breidt haar focus op multi-cloud uit door een Amazon Web Services (AWS) Business Unit op te zetten in Nederland. Met dit initiatief streeft het bedrijf ernaar haar Nederlandse klanten nog beter van dienst te zijn in de cloud computing-industrie door hen te voorzien van sterke expertise in toonaangevende cloudplatforms zoals AWS, Microsoft Azure en Google Cloud.
AWS is een uitgebreid en voortdurend evoluerend cloud computing-platform dat wordt aangeboden door Amazon. Via AWS hebben organisaties toegang tot een zeer snelle, flexibele IT-omgeving waarbij ze gebruik kunnen maken van de geavanceerde nieuwe technologieën die in de cloud computing-industrie beschikbaar zijn.

Sterk partnerschap als basis
Devoteam heeft een sterke band met AWS en is erkend als AWS Premier Consulting Partner. In Europa heeft Devoteam meer dan 800 AWS-gecertificeerde consultants, waarvan 40 in Nederland. Miguel Lopes, AWS Pillar Manager, benadrukt het belang van het vergroten van de capaciteiten in Nederland om klanten beter te ondersteunen bij het overstappen naar de cloud. Hij zegt: “Het opzetten van een groot AWS-team in Nederland zal onze capaciteiten versterken en ons in staat stellen om onze klanten nog beter te ondersteunen. We zijn enthousiast om onze expertise te vergroten en nieuwe mogelijkheden te verkennen binnen het AWS-ecosysteem.”

Andrew Coggings, Head of Technology AWS bij Devoteam Nederland, noemt de lancering van het AWS-team in Nederland een cruciale stap in de groeistrategie van Devoteam, waarmee zij klanten willen helpen optimaal te profiteren van AWS voor hun digitale transformatie. Hij voegt toe: “Met deze diepgaande expertise kunnen we klanten helpen optimaal te profiteren van de schaalbaarheid, flexibiliteit en innovatie van AWS, en zo hun digitale transformatie versnellen.”

Een multi-cloud toekomst vraagt om een IT-partner die dit begrijpt
“Met AWS in ons portfolio helpen we klanten richting een cloud-native toekomst. Onze integratie-expertise en strategische cloudpartnerships maken ons de ideale tech-partner voor een complex IT-landschap”, aldus Martijn van Veen, Managing Director Devoteam Nederland en België.

Gezamenlijke klantgerichtheid en hoge kwaliteit
“In zowel de Benelux als EMEA hebben we een sterke samenwerking met Devoteam vanwege gedeelde klantgerichtheid en de norm voor hoge kwaliteit. Deze samenwerking begon in 2021 in België en in 2023 in Nederland, met de nadruk op AWS-migratie, DevOps, data-analyse, beveiliging, Kubernetes en meer. We kijken uit naar de toekomst en de uitbreiding van onze gezamenlijke services in de Cloud-markt voor 2024”, aldus Ioana Roxana Florea, Partner Development Manager bij AWS Benelux.

Devoteam is een premium IT consultancy bedrijf dat zich richt op cloud, data, integratie, platform technologieën en bedrijfstransformaties om organisaties klaar te stomen voor de toekomst. Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT en meer dan 12.000 medewerkers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, ziet Devoteam het als haar missie om personen en organisaties te helpen een positieve impact te maken op de maatschappij, met behulp van innovatieve technologie. Om deze belofte te realiseren werkt Devoteam nauw samen met haar strategische tech partners, waaronder Microsoft, Google en Amazon Web Services. Creative tech for Better Change

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht