Industry Wire

Geplaatst door MoreApp

Digitale Formulieren App op Handelsmissie naar Hannover

18 april, 2018 – Als Nederlandse startup is MoreApp enorm trots op haar Duits sprekende klanten, dit komt dan ook van twee kanten. Duits sprekende bedrijven houden van MoreApp omdat de digitale formulieren software veilig & betrouwbaar is en voldoet het aan de richtlijnen van de nieuwe AVG wetgeving.

MoreApp reist samen met Prins Constantijn der Nederlanden van 23 t/m 27 april naar de grootste High Tech Beurs ter wereld: De Hannover Messe in Duitsland. MoreApp gebruikt deze kans om de positie op de Duitse markt sterk te verbeteren en bedrijven over de hele wereld aan te sporen om over te stappen op digitale formulieren.

Een Goede Match
MoreApp is erg blij met haar Duits sprekende klanten omdat ze kritisch zijn. De Duits sprekende klanten zijn op hun beurt blij met MoreApp omdat de digitale formulieren software veilig & betrouwbaar is en voldoet aan de richtlijnen van de nieuwe AVG wetgeving. Ze zien in dat goede software niet persé in de Verenigde Staten of Australië ontwikkeld moet worden. Betrouwbare software kan namelijk ook gewoon in Europa worden ontwikkeld. Grote Duits sprekende bedrijven zoals Flixbus en Strabag zorgen voor een efficiënter werkproces door gebruik te maken van MoreApp. Dit is dan ook de reden dat de startup op korte termijn een kantoor in Berlijn zal openen.

Ambities
Duits sprekende influencers zien in dat de digitale formulieren app grote potentie heeft en dat digitalisatie van formulieren een hoop voordelen met zich mee brengt. Het invullen van digitale formulieren zoals inspecties, enquêtes en bezoekverslagen gaat een stuk efficienter en is veel leuker om te doen. De ambitie van MoreApp is om de nieuwe SAP te worden. Vanaf het moment waarop Swisscom de Nederlandse startup ontdekt, groeit MoreApp exponentieel in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Naast het feit dat grote bedrijven dagelijks veel papier en tijd besparen, groeien ook kleine bedrijven mee met het succes van MoreApp.

Kom Langs
Bezoek MoreApp op het Holland Startup Pavilion tijdens de Hannover Messe. Van 23 april t/m 27 april in hal 017 op stand B61.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht