Industry Wire

Geplaatst door Fujitsu

Digitale integratie van supply chains en productieketens van vitaal belang voor commercieel succes, zegt Fujitsu op Hannover Messe 2021

Maarssen, 8 april 2021 Om concurrerend te blijven, moeten fabrikanten hun supply chain volledig digitaal integreren met hun productieketens. Dat is de boodschap van Fujitsu tijdens de Hannover Messe Digital Edition 2021. Tijdens het evenement wordt ingegaan op de vraag hoe fabrikanten een duidelijk concurrentievoordeel kunnen behalen met snellere ontwikkeling van nieuwe producten, betere klantenservice en lagere kosten. 

De Fujitsu livestream “Smart Manufacturing: Think beyond the factory” op dinsdag 13 april om 11:30 uur CET laat zien hoe de volledige digitale integratie van supply chains de naadloze stroom van materialen in- en uit de werkvloer samenvoegt met de digitale creatie, ontwikkeling en uitvoering van nieuwe producten.

Joern Nitschmann, Head of Manufacturing & Automotive bij Fujitsu CE, en livestream-presentator, zegt: “Op dit moment is digitalisering de drijvende kracht achter de productiesector, waardoor we steeds dichter bij het doel komen van Smart Manufacturing en Industry 4.0. Fujitsu richt zich op de Hannover Messe Digital Edition 2021 op wat fabrikanten vandaag kunnen doen om hun concurrenten een stapje voor te zijn. Tijdens onze livestream bekijken we hoe de volgende stap de supply chain en de productieketen harmoniseert en waar de kruisbestuiving tussen beide nog moet plaatsvinden.”

De deelname van Fujitsu aan de Hannover Messe omvat ook Media Library inhoud die aanzet tot denken. Deze nieuw uitgebrachte onderwerpen belichten belangrijke topics voor de maakindustrie, waaronder:

■      Fujitsu Integrated Shopfloor gaat in op de uitdagingen waar hedendaagse fabrikanten voor staan. Ze moeten ofwel sterk geïntegreerd raken in de bredere supply chains en digitale transformatieagenda’s van OEM’s, of ze richten zich op ‘batch size one’-productie door digitale configuratie van producten aan te bieden via gespecialiseerde online platforms. De officiële media highlight tour (8 april 2021, 11:00 tot 13:00 CET) staat stil bij deze showcase.

■      Fujitsu Smart Manufacturing – COLMINA and SAP offerings Smart Manufacturing is de sleutel tot het opbouwen van veerkracht in de productie. Fujitsu’s aanpak legt de nadruk op Cyber Physical Systems (CPS) in – en vervolgens buiten – de fabriek, om de vitale digitale verbindingen met belanghebbenden in de bredere waardeketen tot stand te brengen. Ontdek hoe Fujitsu klanten over de hele wereld heeft geholpen om de productie weerbaarder te maken door gebruik te maken van zijn wereldwijde oplossingen, waaronder COLMINA en SAP offerings.

■      Quantum-Inspired Optimization in manufacturing Er zijn talloze manieren om processen te combineren voor de vervaardiging van een eindproduct – maar slechts één manier is optimaal. Fujitsu helpt productiebedrijven ervoor te zorgen dat hun productie ‘altijd optimaal’ is met QIOS – kwantumgeïnspireerde optimaliseringsdiensten op basis van de Digital Annealer.

■      Enterprise 5G 5G vindt al veel weerklank op de consumentenmarkt, waar klanten op zoek zijn naar interessante nieuwe functies en betere toegang tot media en communicatie. Maar wat is de weg naar waarde voor ondernemingen?

Daarnaast biedt de virtual booth van Fujitsu op de Hannover Messe inzicht in tal van andere productiegerelateerde onderwerpen, zoals slimme inspectie, digitalisering van de werkvloer, hybride IT en de Open Industry 4.0 Alliance.

Wil je deelnemen aan Hannover Messe? Klik hier om je in te schrijven! 

Online resources

–        Read the Fujitsu blog: https://blog.global.fujitsu.com/

–        Follow Fujitsu on Twitter: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global

–        Follow us on LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/fujitsu

–        Find Fujitsu on Facebook: http://www.facebook.com/FujitsuICT

–        Fujitsu pictures and media server: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php

–        Fujitsu for manufacturing www.fujitsu.com/manufacturing

–        For regular news updates, bookmark the Fujitsu newsroom: https://www.fujitsu.com/emeia/about/resources/news/newsroom.html

Over Fujitsu

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologische producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 130.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujitsu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 3,9 triljoen yen (US$ 35 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2020. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier worden vermeld, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderhevig aan wijziging zonder voorafgaande melding.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht