Industry Wire

Geplaatst door Dirkje

Dirkje start 2021 met officiële webshop

Dirkje gaat dit jaar goed van start met een volledig nieuwe webshop. Om in te spelen op de toenemende e-commerce markt en om de klanten van Dirkje op een directe, persoonlijke manier te benaderen, heeft Dirkje deze maand de officiële webshop geopend. Klanten kunnen via de webshop hun favoriete items nu direct bij Dirkje bestellen.

Basics & Internet Only

Dirkje is een populair baby- en kinderkleding merk dat te koop is in de maten 44 t/m 116. Het merk staat met name bekend om de comfortabele basic babykleding die gemaakt is van biologisch katoen. Naast de basics, lanceert Dirkje elk jaar twee nieuwe kledingcollecties. Op Dirkje.nl vind je alle baby- en kinderkleding, inclusief ‘internet only’ items die je alleen bij de officiële webshop kunt kopen.

Groot in de kleinste maatjes

De Dirkje Babykleding is al verkrijgbaar vanaf maat 44. De nieuwe webshop zit boordevol inspiratie voor. Veel van de kleding van Dirkje wordt namelijk als setje gecombineerd. Naast losse kledingstukken, is het ook mogelijk om deze complete setjes te kopen voor een complete outfit. Het stylen en matchen van babykleding zit Dirkje in het bloed. Dat zie je ook terug in de webshop die gevuld is met veel mooie, sfeer- en productfoto’s alsook een volledig lookbook waar je in één oogopslag de volledige collectie van Dirkje kunt inzien.

Ook voor ooms, tantes, opa’s en oma’s biedt Dirkje inspiratie met verschillende soorten kraamcadeaus en kraampakketten om cadeau te geven aan de kersverse ouders.

Benieuwd naar de nieuwe, officiële webshop van Dirkje? Neem dan snel een kijkje op Dirkje.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht