Industry Wire

Geplaatst door Wearedoop

Doop ontwikkelt app voor de Zelfspodcast!

De bekende Zelfspodcast van zanger Jaap Reesema en journalist Sander Schimmelpenninck, krijgt als eerste productie van Tonny Media een eigen app. Doop, expert in app development, heeft de uitvoering van de app gerealiseerd.

De Zelfspodcast

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. De eerste aflevering van De Zelfspodcast werd in 2019 gereleased en is sindsdien de best beluisterde van Nederland met gemiddeld 150.000 luisteraars per aflevering.

De app, het verlengstuk van de Zelfspodcast

En dat stapje verder uit zich in de vorm van een eigen app! Een app waar vaste luisteraars van de podcast exclusieve content kunnen nuttigen, zoals extra afleveringen en audio visual fragmenten.

Via deze app kunnen vaste luisteraars kiezen uit drie soorten abonnementen, waardoor je je V.I.P. van de podcast voelt en oneindig kunt genieten van de humor van deze populaire jeugdvrienden. Het eerste abonnement is ‘De Gier’. Dit is een gratis abonnement, waarbij luisteraars alleen toegang hebben tot de wekelijkse afleveringen. ‘Het luisterkind’ en ‘Tonny’ zijn de betaalde abonnementen, waarbij je voor een paar euro per maand elke week toegang krijgt tot exclusieve content van De Zelfspodcast!

Whitelabel

Deze app is geïnitieerd door Geroezemoes, een samenwerking tussen Tonny Media en Crijn Janssen (eigenaar Sprekershuys), die beide kansen zien in de veranderende podcastwereld. De Zelfspodcast is als eerste merk toegevoegd aan het universele whitelabel.

”De uitrol van de Zelfspodcast app is een fantastisch begin, maar ook slechts het begin. De app is niet alleen voor podcasts, maar voor elk bedrijf die content op de beste wijze wil delen”, aldus Crijn Janssen. ‘’Zo zijn we in gesprek met een muzieklabel, grote uitzendorganisatie en uiteraard meerdere podcasts‘’, vult Titus van Dijk (ceo van Tonny Media) aan.

Geen gier? Download nu de Zelfspodcast app in App Store of Play Store.

Meer weten over de ontwikkeling van deze app?  www.wearedoop.com/cases/zelfspodcast-app

__________________________________________________________

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht