Industry Wire

Geplaatst door ISS

Douwe Driehuis nieuwe Head of Innovation ISS Facility Services

Douwe Driehuis is bij ISS Facility Services intern benoemd als Head of Innovation en wordt verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en stimuleren van innovatieprogramma’s en het schalen van concepten bij klanten en relaties van ISS.

Douwe is sinds september 2018 werkzaam voor ISS als Innovation lead bij PwC. Daarvoor was hij voornamelijk actief bij diverse startups, waaronder als operations & sales manager van co-working space TSO en als project manager en hospitality adviseur op het gebied van co-living, co-working en Food & Beverage.

Douwe heeft een Bachelor of Science behaald bij Grand Valley State University in Grand Rapids (Michigan, USA) en aansluitend cum-laude zijn MBA bij de Hotelschool The Hague behaald.

Douwe kijkt uit naar zijn nieuwe job:

“De afgelopen jaren is innovatie bij ISS als onderwerp en speerpunt op de kaart gezet en vorm gegeven. Door dit goede fundament is er ruimte om ons de komende periode nog meer te focussen op het realiseren van innovaties met grotere impact. Een voorbeeld hiervan kan zijn hoe wij nou eens echt het ontvangen van gasten anders kunnen gaan invullen met het gebruik van technologie. En dan niet alleen met een pratende robot bij de voordeur, maar al vanaf het moment dat de afspraak geïnitieerd wordt tot het moment dat iemand weer thuis is”.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht