Industry Wire

Geplaatst door BitSensor

Drie Nederlandse Cyber Security bedrijven bundelen kennis over de toekomst van Cybersecurity

Den Haag- 28 september 2017 -BitSensor, Cybersprint en RedSocks Security bundelen op 28 september hun kennis en expertise in een seminar over de toekomst van nieuwe generatie cyberrisico’s. Hoe kunnen organisaties zich weren tegen de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ‘Next Gen Cyber Risks’? Het initiatief wordt gestart in het kader van de Cyber Security Week, de week waarin Den Haag bol staat van meer dan 80 internationale evenementen over Cybersecurity.

Cyber Risks evolueren snel
Meer bedrijven krijgen te maken met de regels omtrent Cyber Security. De huidige wetgeving noodzaakt bedrijven om zich goed te beschermen tegen de steeds veranderende gevaren van cyberaanvallen. Recente voorbeelden als Wannacry en Petya, die uitgebreid zijn uitgemeten in de internationale media, wijzen erop dat het vaak moeilijk is om goed in te spelen op het veranderende digitale landschap. Cyber Threat Intelligence en Digital Risk Monitoring kunnen bijdragen aan een groter bewustzijn van actuele Cyber risico’s.

Seminar Next Gen Cyber Risk
Voor het seminar ‘Next-Gen Cyber Risk’ delen drie vooraanstaande partijen op het gebied van Cyber Security hun kennis en expertise met de gasten. In de dagelijkse praktijk werken zij aan het beschermen van grotere organisaties en komen op hun pad veel nieuwe vormen van Cyber Risks tegen. Voor de bezoekers van dit seminar hét moment om diep in te gaan op de ‘ins and outs’ van deze nieuwe generatie Cyber Risks.

Nederland meer Cyber secure!
Alle drie de bedrijven zijn lid van The Hague Security Delta, het toonaangevende Cyber Security cluster van Europa. Hierin werken ze samen om Nederland en de wereld meer ‘cyber secure’ te maken. Deze missie wordt kracht bijgezet door het organiseren van dit evenement waarin ze hopen op een levendige discussie waarin veel organisaties kunnen worden geholpen met nieuwe inzichten.

BitSensor Co-Founder en CEO, Ruben van Vreeland
“’America First, The Netherlands Second’. Dit lijkt waar te zijn voor bijna alle Amerikaanse security bedrijven. Nederlandse security bedrijven ontwikkelen talent en exploiteren dit internationaal. Cyberveiligheid is geen spel dat zich binnen de landsgrenzen afspeelt. “

Cybersprint Founder en CEO, Pieter Jansen
“Cyber-dreigingen evolueren snel en wetgeving legt druk op compliance policies van overheidsinstellingen en bedrijven. Bekend zijn met de volledige digitale voetafdruk geeft organisaties grip op het beheer van hun digitale risico’s.”

RedSocks Security Founder en CTO, Pepijn Janssen
“We leven in een samenleving waar de markt van cybercrime sneller groeit dan de markt voor oplossingen om cybercrime tegen te gaan. Tijdens het seminar willen we de gelegenheid bieden om samen met andere professionals te sparren over duurzame Cyber Security oplossingen die tenminste het komende decennium zullen halen. “

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht