Industry Wire

Geplaatst door Drogisterij.net B.V.

Drogisterij.Net neemt 2 webwinkels over

Stellendam 28 februari 2012 – Drogisterij.net heeft 2 webwinkels overgenomen. Het gaat om www.slankelijn.nl en www.maaltijd-vervanger.nl. Deze overname past binnen de groeiambitie van Drogisterij.net. Tegelijk heeft Drogisterij.net met deze transactie haar marktpositie als online verkoper van afslankproducten versterkt.

Drogisterij.net is opgericht in 1999 en behoort tot de eerste generatie webwinkels in Nederland. Al sinds de oprichting is Drogisterij.net marktleider als het gaat om de verkoop van drogisterijproducten op internet. Volgens oprichter Jaap Santifort past deze overname bij de strategie van Drogisterij.net. Naast de eigen groei is Drogisterij.net een aantal initiatieven gestart om de groei te versnellen. Voorbeelden hiervan zijn de sportwinkel Tamika.nl en de App Slankcoach.

“De webwinkels www.slankelijn.nl en www.maaltijd-vervanger.nl richten zich vooral op de klanten die op een verantwoorde manier willen afvallen” volgens Jaap Santifort, directeur van Drogisterij.net. “Het is bewezen dat met maaltijdtijdvervangers op de lange termijn meer resultaat wordt behaald”. Het jojo effect wordt voorkomen doordat het afvallen meer geleidelijk gaat.

Hoewel verdere overnames niet uit te sluiten zijn, richt Drogisterij.net zich de komende tijd weer op de eigen webwinkels. De klant zal in de toekomst nog beter geholpen worden door gebruik te maken van de nieuwste techniek. De mobiele versie m.drogisterij.net is daar slechts het begin van.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht