Industry Wire

Geplaatst door Bringly

Dyson kiest platform Bringly voor duurzame bezorgingen

Elektronicaketen Dyson gaat haar bestellingen CO2-neutraal bezorgen via het duurzame verzendplatform van Bringly. De bestellingen worden verwerkt en bezorgd per fiets of met elektrische auto’s.

De samenwerking met Bringly past bij Dysons wereldwijde ambities binnen direct-to-consumer retail. Zo opende Dyson in oktober vorig jaar haar eerste Dyson Demo Store aan het Koningsplein in Amsterdam.

“We zijn verheugd om samen te werken met Dyson, een bedrijf dat onze waarden van duurzaamheid en innovatie deelt”, aldus Rajiv Laigsingh, CEO van Bringly. “We zijn toegewijd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van online én offline shoppers en het bieden van duurzame logistieke oplossingen aan onze klanten, en deze samenwerking met Dyson stelt ons in staat om precies dat te doen.”

Het platform van Bringly biedt (e-)commerce spelers in Europa een schaalbare totaaloplossing voor de meest duurzame bezorgingen op zowel lokaal, regionaal als nationaal niveau. Door op pakket niveau de beschikbare (bezorg)capaciteit van koeriers te optimaliseren worden pakketten snel en duurzaam bezorgd vanuit winkels, hubs en/of centrale distributiecentra.

Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen in de logistieke sector en weerspiegelt de gedeelde inzet van Bringly en Dyson om een duurzamere toekomst te bouwen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht