Industry Wire

Geplaatst door DevOn

Eerste DevOps Masterclass door Dave Farley in Nederland

Delft, 22 augustus 2019 – Dave Farley, een van ‘s wereld grootste DevOps guru’s, zal voor de eerste keer in Nederland een masterclass verzorgen rondom ‘DevOps Enterprise Transformations by scaling’. De masterclass, die 20 september 2019 zal plaatsvinden in Delft en zal worden gefaciliteerd door Agile software ontwikkelaar DevOn.

DevOps en Scaling
De masterclass is vooral gericht op CEO’s, die hier zullen leren om op enterprise-niveau DevOps transformatie-vraagstukken op te lossen omtrent Scaling. Tot nu toe waren er nog geen masterclasses waar de nadruk op het Scaling van DevOps lag.

In Nederland is de interesse in DevOps de afgelopen jaren exponentieel gestegen. ‘’Dit heeft vooral te maken met het feit dat DevOps anno 2019 meer is dan alleen een buzzterm. Tien jaar geleden was het een ongebruikelijk idee om ontwikkeling te combineren met productie; De logistiek was hier simpelweg niet beschikbaar voor. Bovendien lagen de benodigde investeringen hiervoor te hoog.’’, aldus Rahul Sah, CEO van DevOn.

Sah vervolgt: “DevOps heeft in de afgelopen jaren echter bewezen dat investeringen in DevOps iedere cent waard zijn. Het helpt bedrijven namelijk om de productie te stroomlijnen, klanten tevreden te houden en flexibele services te bieden om een nieuw publiek aan te trekken.’’

Dave Farley
Dave Farley wordt beschouwd als een Guru en industry leader op het gebied van Continuous Delivery, DevOps en softwareontwikkeling in het algemeen. Hij is tevens co-auteur van het door Jolt bekroonde boek ‘Continuous Delivery’. Zijn trackrecord als trainer en spreker gaat terug naar grote evenementen; van de Goto conference (2016) en Agile India, tot de Pipeline conference en de JAXLondon conference.

Meer informatie over de masterclass is te vinden via de informatiepagina op Devon.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht